Akhisarli45
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 336
- İsim
- Berke
Merhaba motor konusunda yeniyim. Aslında çok uzun süredir hem tur hem de ulaşım amaçlı sık sık bisiklet kullanıyordum. 3 4 senedir 50lik bir motorumuz var ehliyetim de var ama biraz inat nedeniyle hiç kullanmamıştım. Geçenler ilk kez kullandım ve çok rahat geldi. Sık sık kullanmaya başladım. 2 senedir şehir dışında üniversite okuyorum bazen ailem araba veriyor bazen vermiyor. Araba verdiklerinde de son yakıt fiyatlarıyla tüm harçlığımı nerdeyse yakıta yatırmaya başladım can sıkmaya başladı.
Ben de motor alsam onunla ulaşım sağlasam diye düşündüm ama modeller ve performansları hakkında pek bilgim yok.
Dokuzeylul tınaztepe kampüsünde okuyorum ve kampüs dağa kurulmuş bilen bilir çok sağlam bir yokuşu var. Bende iri biriyim 100kiloya yaklaşıyorum. Sıkıntı yaratmıcak.
Memleketim ile okuduğum yer arası 100km ilk zamanlar cesaret edemem ama bu yoluda yormadan gidebilecek.
Ve son olarak okula motorla gelenler genelde görece yüksek modelli kaliteli motorlarla geliyorlar, okula bir YBR ile girip keko gibi gözükmek istemiyorum. Daha normal bişeyler bakıyorum.
Bütçe belirlemedim piyasayı bilmediğim icin. Sizlerin önerisi nedir
Ben de motor alsam onunla ulaşım sağlasam diye düşündüm ama modeller ve performansları hakkında pek bilgim yok.
Dokuzeylul tınaztepe kampüsünde okuyorum ve kampüs dağa kurulmuş bilen bilir çok sağlam bir yokuşu var. Bende iri biriyim 100kiloya yaklaşıyorum. Sıkıntı yaratmıcak.
Memleketim ile okuduğum yer arası 100km ilk zamanlar cesaret edemem ama bu yoluda yormadan gidebilecek.
Ve son olarak okula motorla gelenler genelde görece yüksek modelli kaliteli motorlarla geliyorlar, okula bir YBR ile girip keko gibi gözükmek istemiyorum. Daha normal bişeyler bakıyorum.
Bütçe belirlemedim piyasayı bilmediğim icin. Sizlerin önerisi nedir