işlemci %100 kullanılıyor

By Orhan

80+
Reaksiyon skoru
15
yeni PC toplamıştım W11 yüklü şuan da masaüstüne girdiğinde ve basit işlerde aşırı derece de yavaşlıyor PC görev yöneticisine girdiğimde bile yüzde 80 leri rahat buluyor babamın eski külüstür PC si bile benim PC den daha seri çalışıyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edin.

Ekler

• IMG20230812095741[1].jpg
    IMG20230812095741[1].jpg
    2.9 MB · Hit: 43
Görev yöneticisinden en çok yer harcayan yüke sokan ne varsa bir bak HDD %100 kullanılıyor görünüyor virüs olabilir.

yeni PC toplamıştım W11 yüklü şuan da masaüstüne girdiğinde ve basit işlerde aşırı derece de yavaşlıyor PC görev yöneticisine girdiğimde bile yüzde 80 leri rahat buluyor babamın eski külüstür PC si bile benim PC den daha seri çalışıyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edin.
HDD %100 kullanımı da büyük bir sıkıntı oda pcyi yavaşlatır

Görev yöneticisinden en çok yer harcayan yüke sokan ne varsa bir bak HDD %100 kullanılıyor görünüyor virüs olabilir.
nasıl anlayacagm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HDD %100 kullanımı da büyük bir sıkıntı oda pcyi yavaşlatır

Ekler

• IMG20230812101534[1].jpg
    IMG20230812101534[1].jpg
    4 MB · Hit: 33
Görev yöneticisinden işlemler bolumundeki çalışan uygulamaların yüksek işlemci kullanımı olanlar kırmızı yada turuncu olarak görünüyor. Onlara bır göz at

nasıl anlayacagm
Attığın fotoğrafta bir sorun görünmüyor

Görev yöneticisinden işlemler bolumundeki çalışan uygulamaların yüksek işlemci kullanımı olanlar kırmızı yada turuncu olarak görünüyor. Onlara bır göz at

Attığın fotoğrafta bir sorun görünmüyor
açılışta çok yavaşlıyordu şimdi biraz stabil duruma gelmiş tekrarlanırsa eğer ne tavsiye edersin

açılışta çok yavaşlıyordu şimdi biraz stabil duruma gelmiş tekrarlanırsa eğer ne tavsiye edersin
Acilista window geldikten hemen sonra görev yöneticisini açıp neyin ne kadar yüke girdiğine bakardım. Sorunu anlamaya çalışırdım. Eğer ki düzelmezse temiz bir kurulum yapar devam ederdim.

Görev yöneticisinde başlangıç bölümünden bilgisayarin açılışta , açılmasını istemediğin programlarında iptal edebilirsin .

Yavaşlık hard disk varsa normaldir ama tavsiyem windows 10'a geri dön.

Malwarebaytes indirip tam tarama yapınız.

pcde 2 el parça var mı ?
hddinde sorun olabilir
Dostum kusura bakma biraz geç döndüm ama sistemde 2 nci el parca yok hdd onceki bilgisayardan kalmaydi onu da çok kullanmadım

Yavaşlık hard disk varsa normaldir ama tavsiyem windows 10'a geri dön.
Kanka hallettim OC. Yaptim sisteme resmen hayata döndü bilgisayar tavsiye için saol yine de
Malwarebaytes indirip tam tarama yapınız.
KysperSky antivirus yazılımı satın almayı düşünüyorum önce yazdığını indiriyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,008
Üyeler
197,804
Son üye
EfebeeG**
Geri