ryzen 5600 soğutucu çıkardım boşa elektrik yakıyor diye 130 derecelere çıkıyor üflüyorum termal macun ona rağmen en az 120 oluyor yanık kokusu geliyor diye parfüm sıktım daha çok koku geliyor işlemciye
PQWMPOEOPQWEOMQWOPQWEOPM OLM DALGA MI GEÇİYOSUN NAPTIN SEN ELEKTRİK FATURASIYLA BU KADAR DERDİN VARSA SAT BİLGİSAYARI GİTSİNryzen 5600 soğutucu çıkardım boşa elektrik yakıyor diye 130 derecelere çıkıyor üflüyorum termal macun ona rağmen en az 120 oluyor yanık kokusu geliyor diye parfüm sıktım daha çok koku geliyor işlemciye
evi yakacan la.ryzen 5600 soğutucu çıkardım boşa elektrik yakıyor diye 130 derecelere çıkıyor üflüyorum termal macun ona rağmen en az 120 oluyor yanık kokusu geliyor diye parfüm sıktım daha çok koku geliyor işlemciye
sizin gibi trollerden bıktık ag işlemci 130 dereceyi görmeyi bırak 100'e gelmeden kendini kapatır. konu kirliliği yapmayın laryzen 5600 soğutucu çıkardım boşa elektrik yakıyor diye 130 derecelere çıkıyor üflüyorum termal macun ona rağmen en az 120 oluyor yanık kokusu geliyor diye parfüm sıktım daha çok koku geliyor işlemciye
NEY?ryzen 5600 soğutucu çıkardım boşa elektrik yakıyor diye 130 derecelere çıkıyor üflüyorum termal macun ona rağmen en az 120 oluyor yanık kokusu geliyor diye parfüm sıktım daha çok koku geliyor işlemciye
95 olması lazım ryzen 5 5600 içinsizin gibi trollerden bıktık ag işlemci 130 dereceyi görmeyi bırak 100'e gelmeden kendini kapatır. konu kirliliği yapmayın la
96 oluyodu kapanmıyodu ama 95 resmi sınır evet95 olması lazım ryzen 5 5600 için