Daha once sicakligi ne zaman kontrol etmistiniz?Alıntıyı görüntüle
Rocket League Oynuyordum Bir Baktım 95 Derece Bide Artic Frezer A35 Kule Tipi Soğutucu Var Macun Felan En Son 1 Ay Önce Değişti Ne Yapayim Değiştiryim Mi Macunu Mx 4 Var ?
kanka Şimdi Ekran Kartı Almaya Giderken Termal Macunda Değiştirecem AnlicazHocam voltaj değerlerine falan baksanıza yüke sokup. OCCT'de oluyordu sanki voltaj sürekli düşüp yükseliyorsa oksitlenme,yanma olabilir işlemcide.
1-2 ay önce de normal değil sıcaklıkların laptop kullanmıyorsun sonuçta hele şuanda 95 derece çok yüksek bir değer. Macun öyle 1-2 ayda eskiyecek bir şey değil farklı bir durum var sizde onun ne olduğunu çözmek lazım. Belki komik gelecek ama çok kişide rastladım soğutucunun altında gelen koruyucu jelatini çıkardınız değil mi?1-2 Ay Önce O Zamanlar 70 Felandı Oyunda Max Şuan Boşta 70
1 yıl olmus degıstırelı degıstırsın1-2 ay önce de normal değil sıcaklıkların laptop kullanmıyorsun sonuçta hele şuanda 95 derece çok yüksek bir değer. Macun öyle 1-2 ayda eskiyecek bir şey değil farklı bir durum var sizde onun ne olduğunu çözmek lazım. Belki komik gelecek ama çok kişide rastladım soğutucunun altında gelen koruyucu jelatini çıkardınız değil mi?
1 Yıl Oldu Hocam1-2 ay önce de normal değil sıcaklıkların laptop kullanmıyorsun sonuçta hele şuanda 95 derece çok yüksek bir değer. Macun öyle 1-2 ayda eskiyecek bir şey değil farklı bir durum var sizde onun ne olduğunu çözmek lazım. Belki komik gelecek ama çok kişide rastladım soğutucunun altında gelen koruyucu jelatini çıkardınız değil mi?
Aynen Belki Etkili Olur1 yıl olmus degıstırelı degıstırsın
normalde 6 8 ayda degısmesı lazım1 Yıl Oldu Hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen Belki Etkili Olur
benım bosta 40 45 arası 70 ne
Fanın Ömrünü Azaltıyor Ve Çok Ses Gerek Yok Kendini Ayarlıyor Duruma Göre Zatenben termal macunu değişeli 1sene oldu bende sıcaklıklar hâlâ aynı fan hızını değiştirmeyi dene her zaman en yüksekte çalışsın
DISFUGOIWDSFUGOIRWUESGFVR İşte Değiştirek Macun Bakacazbenım bosta 40 45 arası 70 ne