Neler Yeni

İşlemci aldım uyuşmama sorunu ıolurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
özgür
eski işlemcim i3 7100 pcye hiç format atmadan yeni aldığım ryzen 5 işlemciyi taksam kullanabilirmiyim yada bi sorun çıkarmı ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Soket tipleri farklı. Yeni anakart almanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
İ3 7100 işlemci 1151 pin soket kullanıyor, yani baktığımızda DDR4 destekleyen bir anakart. En azından ram değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Anakart ve işlemci değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok biliyorum benim hatam anakartı değişttirdiğimi yazmamışım anakartı takıcam işlemciyi takıcam çalıştırsam direkt kullanabilirmiyim ?

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
İyi de anakart almadan neden işlemci aldınız onu anlamadım umarım önce anakart alınmalı herşeyde

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi de anakart almadan neden işlemci aldınız onu anlamadım umarım önce anakart alınmalı herşeyde
kardeşim anakart aldım bende biliyorum benim demek istediğim şey direkt takıcağım için bios ayarı yapmasını bilmiyorum uyuşmazlık olurmu demek istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
kardeşim anakart aldım bende biliyorum benim demek istediğim şey direkt takıcağım için bios ayarı yapmasını bilmiyorum uyuşmazlık olurmu demek istedim
Hayır sorun olmaz. Sadece eğer önceki pc hazır sistemse üzerinde gelen windows orjinaldir. Fakat anakart değişikliği söz konusu olduğu için yeni bir lisansa ihtiyacınız olacak. Crack yada oem keyler ile çözebilirsiniz. Önerim oem key.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İntel sistemden AMD ye geçerken bi format atmak ve temiz kurulum yapmak her zaman daha iyidir.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Şu hayalet anakartın marka modelini bir türlü öğrenemedik. İşlemci de Ryzen 5?:)

Top Bottom