Neler Yeni

İşlemci boşta 70 80 derece görüyor

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
İşlemci 75 80 derce veriyor boşda ve oyuna girdim az önce hata verdi yeniden başlatıldı 3080 5600x
Hata bu CPU aşırı ısınma uyarısı! Çalışma özelliği için lütfen CPU soğutucusunun sıkıca takılı olup olmadığını kontrol edin. yeni aldım 1 ay olmadı daha yeni bu hafat oldu bu hata stok fan ile kullanıyorum dark rider kasam
Bios la alakalı olabilir tam emin değilim ama kendi bilgisayarımı topladığımda baya ısınma yaşıyordum oyuna girince kapatıyordu fln termal macun değistirdim fln yine olmadı sonra bilen biri bios güncellemesine baktı test sürümünde olan bir güncelleme yapmışım normal sürümle deniyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
Bios la alakalı olabilir tam emin değilim ama kendi bilgisayarımı topladığımda baya ısınma yaşıyordum oyuna girince kapatıyordu fln termal macun değistirdim fln yine olmadı sonra bilen biri bios güncellemesine baktı test sürümünde olan bir güncelleme yapmışım normal sürümle deniyebilirsin
Benim ki şuan da yeni bios çıkmış 2023 ama fanı bastirinca düşüyor sicaklik
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 5600 ve R5 5600x kullanıcısıyım ikisinide stok fan ile kullanıyorum boşta 50 - 55 derecede kullanıyorum stok fan olsa dahi. A+ oyunlarda ultra ayarda bile 85 dereceyi geçmiyor. Bu işlemciler stok fan ile kullanılmaz diye bir şey yok. Gelelim konudaki soruna senin CPU fan yerine oturtulmadan takılmış muhtemelen ayaklardan biri açık veya sıkılmamış ya da işlemciye tam temasla oturtulmamıştır. Eğer bilgisayarcıya vs. yaptıracaksan dikkatli ol yanında bulun stok fanlar bazen işlemci ile beraber gelebiliyo sökerken işlemcine zarar gelmesin.
Yüksek ihtimal dediğiniz gibi fanı bastiriyorum sıcaklık 60 düşüyor sonra 5 dk sonra 80 gene

R5 5600 ve R5 5600x kullanıcısıyım ikisinide stok fan ile kullanıyorum boşta 50 - 55 derecede kullanıyorum stok fan olsa dahi. A+ oyunlarda ultra ayarda bile 85 dereceyi geçmiyor. Bu işlemciler stok fan ile kullanılmaz diye bir şey yok. Gelelim konudaki soruna senin CPU fan yerine oturtulmadan takılmış muhtemelen ayaklardan biri açık veya sıkılmamış ya da işlemciye tam temasla oturtulmamıştır. Eğer bilgisayarcıya vs. yaptıracaksan dikkatli ol yanında bulun stok fanlar bazen işlemci ile beraber gelebiliyo sökerken işlemcine zarar gelmesin.
Hocam ben çıkarsam taksam macun değiştirmeli miyim

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Benim ki şuan da yeni bios çıkmış 2023 ama fanı bastirinca düşüyor sicaklik

Yüksek ihtimal dediğiniz gibi fanı bastiriyorum sıcaklık 60 düşüyor sonra 5 dk sonra 80 gene

Hocam ben çıkarsam taksam macun değiştirmeli miyim
soğutucuda sıkıntı var muhtemelen dostum tam oturmuyor gibi görünüyor oturmayıncada iletmez haliyle çıkarıp tak istersen fanı termal değiştirmene gerek yok yeni ise silme yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
soğutucuda sıkıntı var muhtemelen dostum tam oturmuyor gibi görünüyor oturmayıncada iletmez haliyle çıkarıp tak istersen fanı termal değiştirmene gerek yok yeni ise silme yani.
Hocam şimdi tak çıkar yapdim boşda 53 kadar in

İndi Max 60 oldu arka ön kapağı açık belki ondandır oyunda 70 75 fln voloda kapakları açık hava akışı yok belki ondandir

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz

İndi Max 60 oldu arka ön kapağı açık belki ondandır oyunda 70 75 fln voloda kapakları açık hava akışı yok belki ondandir
Düzeldi mi sorunun?

kasanın hava akışı kötü ise 10 derece falan rahat farkeder izlebakalım kapaklar kapalı tak çıkar sonrası ne kadar fark edecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
Düzeldi mi sorunun?

kasanın hava akışı kötü ise 10 derece falan rahat farkeder izlebakalım kapaklar kapalı tak çıkar sonrası ne kadar fark edecek.
Macun değiştim 44 kadar indi bios gunceledim öyle 44 oldu macun değişimi sonrası 50 bios gunceledim sonra 43 ama voloda halen 86 glb fan bozuk ucuz yollu bı kulatipi fan önerin varmı kaliteli

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
Düzeldi mi sorunun?

fark yokk

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Emre
Macun değiştim 44 kadar indi bios gunceledim öyle 44 oldu macun değişimi sonrası 50 bios gunceledim sonra 43 ama voloda halen 86 glb fan bozuk ucuz yollu bı kulatipi fan önerin varmı kaliteli
oyunda 86 derece stock fansa gayet normal.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Emre
voloda normalmi
knk bazenleri bosda 70 oluyo
Hocam boşta 70 çok fazla ona bir şey diyemicem ama stock fan varsa 5600x gibi bir işlemciye yetmiyor mlsf kule tipi güzel bi fan almalısınız.

voloda normalmi
knk bazenleri bosda 70 oluyo

kule tüpü sogutucu onerın varmı
bütçeyi belirtip konu açarsanız yardımcı olurlar benim çok bir bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Baltaş
Hocam boşta 70 çok fazla ona bir şey diyemicem ama stock fan varsa 5600x gibi bir işlemciye yetmiyor mlsf kule tipi güzel bi fan almalısınız.

bütçeyi belirtip konu açarsanız yardımcı olurlar benim çok bir bilgim yok.
500 acıklamada yzdımm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,179
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom