eko ekocan
80+ Bronze
- Katılım
- 24 Kasım 2023
- Mesajlar
- 587
- Reaksiyon skoru
- 124
Denedin mi
Az önce uyandım, şimdi yapacağım dediğiniz şeyi. Bios ayarlarındanda değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı?Denedin mi
o zaman bende bir sıkıntı var herhalde,53-54 den aşağı düşmüyor.R7 5700x3D yi Snowman T6 Ultra soğutucu ile kullanıyorum. Boşta 35-45 arası takılıyor. Yükte ise 70-75 arası sıcaklıkta oluyor. Ben fan sesi sevmediğim için biostan kendim fan ayarı yaptım o yüzden 70 dereceyi geçiyor. Fan ayarını otomatiğe bıraksam veya biraz daha sesli çalıştırsam fanları 70 dereceyi geçmiyor.
denedim şuan 54-54 e kadar düştü. gene çok yüksek ama, başka bir sıkıntı var muhtemelenDenedin mi
O zaman termal macun değiştirip dene veya soğutucuyu değiştirip deneyeceksin mecbur.o zaman bende bir sıkıntı var herhalde,53-54 den aşağı düşmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim şuan 54-54 e kadar düştü. gene çok yüksek ama, başka bir sıkıntı var muhtemelen
6 derece çok iyi bir rakam 1 derece için bile firmalar neler yapıyoro zaman bende bir sıkıntı var herhalde,53-54 den aşağı düşmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim şuan 54-54 e kadar düştü. gene çok yüksek ama, başka bir sıkıntı var muhtemelen