İşlemci darboğazı varmı?

Reaksiyon skoru
18
rx7600 ekran kartım var işlemci 5 5600g beamng ve god of warda ekran kartı kullanmı yüzde 80 90 onun üstüne çıkmıyor cpu çekirdekleri kullanım oranına baktığımda bazı çekirdekler yüzde 30 bazılar yüzde 70 80 çıkıyor ve ınıyor zaten işlemci olarak 7 5700x geçmeyi düşünüyordum ama merak ettim darboğaz olup olmadığını

Hicbisey olmaz bole kalisn dostum. Sistem gerek duymiyordur bence.

Cunku bu iki parca guc anlaminda sorun cikarmiyip rahatca calisabilecek parcalar.

Belkide sogutma performansindan dlayi isinmamak icin kendilerini kisiyorlardir bilemiyorum.

Anakartla alakali voltaj sorunu bile olabilir.
Ama paecalarinda uyumsuzlik olusturacak bir darbogaz olmamasi gerek

rx7600 ekran kartım var işlemci 5 5600g beamng ve god of warda ekran kartı kullanmı yüzde 80 90 onun üstüne çıkmıyor cpu çekirdekleri kullanım oranına baktığımda bazı çekirdekler yüzde 30 bazılar yüzde 70 80 çıkıyor ve ınıyor zaten işlemci olarak 7 5700x geçmeyi düşünüyordum ama merak ettim darboğaz olup olmadığını
yok darboğaz olmuyor normal bir durum yer yer o ekran kartı %100 leri görüyordur bile.

sürekli msi afterburnerdan takip ediyorum ama hiç görmedim zaten işlemciyi kesin olarak değiştreceğim ama merak ettiğim için yazdım
5700x ile de bir değişiklik olacağını sanmıyorum fakat performans artışı %100 olacak tabii.

Çok ufak bir darboğaz olabilir 5600G de cache düşük diye ama işlemci değiştirtecek kadar da değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,047
Üyeler
184,881
Son üye
Korkuluk
Geri