İşlemci de sorun mu var?

Tozcuhalo

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar sistemi yeni aldım 1 hafta oluyor 2 3 gündür oyun oynuyordum kelimi kasaya dokundurduğumda fazla sıcaklık olduğunu fark ettim
Oyunda 80 derece boşta 50 60 derece geziyoe işlemci size normal mi?
Görseldeki sistemi satın aldım

Ekler

• Screenshot_20221228-162245_Chrome.jpg
    Screenshot_20221228-162245_Chrome.jpg
    186.3 KB · Hit: 90
Merhaba arkadaşlar sistemi yeni aldım 1 hafta oluyor 2 3 gündür oyun oynuyordum kelimi kasaya dokundurduğumda fazla sıcaklık olduğunu fark ettim
Normal değil bu değerler. Macun durumu nasıl, işlemci soğutucusunun kablosu takılı mı çalışıyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemciyi ben kullanıyorum yük altında 60 dereceyi görmüyor sen oyunda 80 derece diyorsun normal değil bunlar

Hocam sistemde soğutucu yok diyor, soğutucu yok ise normal. Kısa zamanda 300-500₺'lik bi soğutucu alın hiç yoktansa.
(Stok soğutucu çıkıyorsa bilemiyorum).

Stok fan yetersiz, stok fan ile normal bu kadar ısınması.
Undervolt yapıp,
Kule tipi soğutucu alabilirsiniz.

Stok fan yetersiz, stok fan ile normal bu kadar ısınması.
Undervolt yapıp,
Kule tipi soğutucu alabilirsiniz.
undervolt'a gerek yok en kısa sürede kule tipi soğutucu alırsa bu kadar yüksek ısılara çıkmaz

Stok fan ile kullaniliyorsa normal karsilanabilir hocam 5600 ve sonrasi sivi sogutma istiyor maalesef

Normal değil bu değerler. Macun durumu nasıl, işlemci soğutucusunun kablosu takılı mı çalışıyor mu?

aynı işlemciyi ben kullanıyorum yük altında 60 dereceyi görmüyor sen oyunda 80 derece diyorsun normal değil bunlar
Stok fan ile kullaniliyorsa normal karsilanabilir hocam 5600 ve sonrasi sivi sogutma istiyor maalesef
Hocam sistemde soğutucu yok diyor, soğutucu yok ise normal. Kısa zamanda 300-500₺'lik bi soğutucu alın hiç yoktansa.
(Stok soğutucu çıkıyorsa bilemiyorum).
Stok soğutucu ile kullanıyorum da bu kqdar mı kötü olur stok soğutucu? Birazdan işlemciyr bakacam macununa fan'a tam temad ediyor mu diye çok saçmla geliyor bana

Stok soğutucu ile kullanıyorum da bu kqdar mı kötü olur stok soğutucu? Birazdan işlemciyr bakacam macununa fan'a tam temad ediyor mu diye çok saçmla geliyor bana
saçma değil herkesde böyle sana özel değil yani

5600 ve 12400f sonrası stok fan yeterli değil en azından 500-600 tllik fan alınması gerek stabil kullanmak için

saçma değil herkesde böyle sana özel değil yani

5600 ve 12400f sonrası stok fan yeterli değil en azından 500-600 tllik fan alınması gerek stabil kullanmak için
hyper 212x yeterli olur mu veya başka önerebileceğin bir soğutucu

Perfan 120h(bütçen olduğu için alma .d)

Bunu al

Çok pahalı

Perfan 120h(bütçen olduğu için alma .d)

Bunu al

Çok pahalı
Ortak kasaya sığar mı ya şimdi baktımda göz kararı olarak kasanın kapağını kapatmaya engel olur mu acaba

bu fiyata sıvı soğutma alsak olmaz mı :)

Tüm 120mm lere saplar çoğu 240mmleride deler bu arctis Duo esports dandik 240mm alıcağına bunu al bence kasa ne
Ortak kasaya sığar mı ya şimdi baktımda göz kararı olarak kasanın kapağını kapatmaya engel olur mu acaba

bu fiyata sıvı soğutma alsak olmaz mı :)

Kasanın desteğine bak sonrada dediğim fana bak sığar bencd

Ben 5900x ile tek fanlı hava soğutucu kullanıyorum ama o kadar ısınmıyor, normal değil gibi pek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,443
Üyeler
197,466
Son üye
Ceasar128
Geri