@i9 11920XsBirde bu işlemciler için gereken maliyet ne? Sadece malzeme için.
Kendi silikonumuzu yaparsak total 2000 dolar
Hocam anlaşma olayı nasıl oldu?Anakart kısmında bitek asus ile anlaştım diğerleri şakasal.
İşlemci için düşünüyorum.
Asus ile gerçek anlaşma
Bizim bölgede tanjdığım asus sahibi vardı bende konuştum işlemciyi çoar anakartı hazırlarız tutarsa diğer markalarıda anlaştırırız dediHocam anlaşma olayı nasıl oldu?
Bu arada inanmaya başladım inşallah rp değildir hadi bakalım.
İşlemci süşünüyorum ama bir kısmı rp nası desem %60 + %40Hocam anlaşma olayı nasıl oldu?
Bu arada inanmaya başladım inşallah rp değildir hadi bakalım.
Hocam nasıl yani Asus CEO'su karşı komşunuz falan mı? Bir şeyi Asus fabrikasında ürettirecek kadar yetkili biriyle nasıl denk düştünüzBizim bölgede tanjdığım asus sahibi vardı bende konuştum işlemciyi çoar anakartı hazırlarız tutarsa diğer markalarıda anlaştırırız dedi
RP olduğu şu yönden belliydi bazı kritik sorulara cevap veremedin ama ön yargılı olmayayım dedim rp çıktıİşlemci süşünüyorum ama bir kısmı rp nası desem %60 + %40
Adam asus sahiplerindeim dedi bizde inandık ama üretemesem bile hep böyle konu açıcam sizde ayak uydurursunuzHocam nasıl yani Asus CEO'su karşı komşunuz falan mı? Bir şeyi Asus fabrikasında ürettirecek kadar yetkili biriyle nasıl denk düştünüz
hafiften Sherlock olmaya çalışıyom sen aç bende sahte yanlarını yakalıyımAdam asus sahiplerindeim dedi bizde inandık ama üretemesem bile hep böyle konu açıcam sizde ayak uydurursunuz
GTA 5 RP'si sıkmıştı zaten yeni bir şeyler arıyordum tamdaAdam asus sahiplerindeim dedi bizde inandık ama üretemesem bile hep böyle konu açıcam sizde ayak uydurursunuz
foruma yeni gelenleri trollerizGTA 5 RP'si sıkmıştı zaten yeni bir şeyler arıyordum tamda