Yardım İşlemci Driverı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,172
Arkadaşlar amd nin sitesinde ryzen 5 1600 12 nm ve 14 nm lerin driverları aynı gibi geldi bana. Acaba benmi yanlış baktım. 12nm ve 14nm nin driverları aynımıdır? Teşekkürler...

güncellemesi, değişiklikler vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sitesinde bulamadım ama tek 1600 driverları çıkıyor, nm olarak ayırmamışlar
başkan, sen öyle bir yazılım yapcan ki, bidaha hiç update gerekmesin, pcde 2 işlemci olsa güncellersin ama teki var ve güncellerken sistem kesilceği için çöp olur.

güncellemesi, değişiklikler vs

hocam sitesinde bulamadım ama tek 1600 driverları çıkıyor, nm olarak ayırmamışlar
nm olarak ayırmazlar bence ama sen yinede amd ye mail at geri dönüyolar

Arkadaşlar AMD nin sitesinde ryzen 5 1600 12 nm ve 14 nm lerin driverları aynı gibi geldi bana. Acaba benmi yanlış baktım. 12nm ve 14nm nin driverları aynımıdır? Teşekkürler...
İşlemci driveri diye bişey yok

başkan, sen öyle bir yazılım yapcan ki, bidaha hiç update gerekmesin, pcde 2 işlemci olsa güncellersin ama teki var ve güncellerken sistem kesilceği için çöp olur.
nasıl yani anlamadım

nm olarak ayırmazlar bence ama sen yinede AMD ye mail at geri dönüyolar
teşekkürler

nasıl yani anlamadım
Sen mesela ekr kartı güncellerken görüntü gidip geliyor, ama işlemci, sürücü değiştirirken öbürü siliniyo, ve işlem yapamadığı için çöp oluyor, yani işlemcideki sürücü 100000 yıll götürür, değiştiremezsin.

İşlemci driveri diye bişey yok
pekiiii, onu nasıl komut verip çalıştırıyorlar??.

Sen mesela ekr kartı güncellerken görüntü gidip geliyor, ama işlemci, sürücü değiştirirken öbürü siliniyo, ve işlem yapamadığı için çöp oluyor, yani işlemcideki sürücü 100000 yıll götürür, değiştiremezsin.

şimdi anladım hocam teşekkürler :) yapmasanda olur diyorsun yani

Senin yükleyebileceğin bir driver yok anlamında yazdım, ekran kartı gibi

Geri