bilmiyon mu, o da bir yazılıma göre çalışıyoİşlemci sürücüsü ne oluyor ?
güncellemesi, değişiklikler vsİşlemci sürücüsü ne oluyor ?
hocam sitesinde bulamadım ama tek 1600 driverları çıkıyor, nm olarak ayırmamışlardeğildir bence hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyon mu, o da bir yazılıma göre çalışıyo![]()
chipset driverı oluyor yüklesende yüklemesende pek bişey değiştirmezİşlemci sürücüsü ne oluyor ?
başkan, sen öyle bir yazılım yapcan ki, bidaha hiç update gerekmesin, pcde 2 işlemci olsa güncellersin ama teki var ve güncellerken sistem kesilceği için çöp olur.güncellemesi, değişiklikler vs
hocam sitesinde bulamadım ama tek 1600 driverları çıkıyor, nm olarak ayırmamışlar
nm olarak ayırmazlar bence ama sen yinede amd ye mail at geri dönüyolargüncellemesi, değişiklikler vs
hocam sitesinde bulamadım ama tek 1600 driverları çıkıyor, nm olarak ayırmamışlar
İşlemci driveri diye bişey yokArkadaşlar AMD nin sitesinde ryzen 5 1600 12 nm ve 14 nm lerin driverları aynı gibi geldi bana. Acaba benmi yanlış baktım. 12nm ve 14nm nin driverları aynımıdır? Teşekkürler...
nasıl yani anlamadımbaşkan, sen öyle bir yazılım yapcan ki, bidaha hiç update gerekmesin, pcde 2 işlemci olsa güncellersin ama teki var ve güncellerken sistem kesilceği için çöp olur.
teşekkürlernm olarak ayırmazlar bence ama sen yinede AMD ye mail at geri dönüyolar
Sen mesela ekr kartı güncellerken görüntü gidip geliyor, ama işlemci, sürücü değiştirirken öbürü siliniyo, ve işlem yapamadığı için çöp oluyor, yani işlemcideki sürücü 100000 yıll götürür, değiştiremezsin.nasıl yani anlamadım
pekiiii, onu nasıl komut verip çalıştırıyorlar??.İşlemci driveri diye bişey yok
şimdi anladım hocam teşekkürlerSen mesela ekr kartı güncellerken görüntü gidip geliyor, ama işlemci, sürücü değiştirirken öbürü siliniyo, ve işlem yapamadığı için çöp oluyor, yani işlemcideki sürücü 100000 yıll götürür, değiştiremezsin.
pekiiii, onu nasıl komut verip çalıştırıyorlar??.
Senin yükleyebileceğin bir driver yok anlamında yazdım, ekran kartı gibiSen mesela ekr kartı güncellerken görüntü gidip geliyor, ama işlemci, sürücü değiştirirken öbürü siliniyo, ve işlem yapamadığı için çöp oluyor, yani işlemcideki sürücü 100000 yıll götürür, değiştiremezsin.
pekiiii, onu nasıl komut verip çalıştırıyorlar??.
doğru. ben yanlış anlamışımSenin yükleyebileceğin bir driver yok anlamında yazdım, ekran kartı gibi