Darboğaz falan asla olmaz hocam, iyi performans alırsınız merak etmeyin
Hocam hayırlı olsun kombin güzel ancak 5600 alın normal aradaki farkı vermeye değmez oc ile bile kapanır aradaki fark onun yerine farklı bi kart modeli alabilirsiniz istersenizGigabyte RTX 3060 Eagle 12G
AMD Ryzen 5 5600X
Beyler islemci ekran kartı iyi performans verir mi birlikte uyumlu calisi mi sizce nasıl
%100 haklıHocam hayırlı olsun kombin güzel ancak 5600 alın normal aradaki farkı vermeye değmez oc ile bile kapanır aradaki fark onun yerine farklı bi kart modeli alabilirsiniz isterseniz
Hocam bütçe varda sadece aklımda soru işareti var onu sormak istedim çok bisey farketmez diye düşünüyorumHocam hayırlı olsun kombin güzel ancak 5600 alın normal aradaki farkı vermeye değmez oc ile bile kapanır aradaki fark onun yerine farklı bi kart modeli alabilirsiniz isterseniz
tam bütçeniz ne?Hocam bütçe varda sadece aklımda soru işareti var onu sormak istedim çok bisey farketmez diye düşünüyorum
sadece 3060 ekran kartını mı 13e yoksa sistemi mi 13etam bütçeniz ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca 5600 alacaksanız x olanı almayın. Ben kendim 5600 kullanıyorum, aralarında gözle görülmeyecek kadar az fark var. Boşuna para israf etmeye gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun ama nereden ve ne kadara alacağınızdan bahsederseniz yardımcı olalım. Belki pahalı satan bir yerden alacaksınızdır. Geçen forumda bir arkadaşa 3060ı 13kya satmışlardı. Sizin de başınıza böyle bir şey gelmesin.
yok forumda birine sadece kartı 13e satmışlar.sadece 3060 ekran kartını mı 13e yoksa sistemi mi 13e
Yok hocam hazır sistem içinde hepsi bütçe 18 19k sistem şuan 17ktam bütçeniz ne?
ayrıca 5600 alacaksanız x olanı almayın. Ben kendim 5600 kullanıyorum, aralarında gözle görülmeyecek kadar az fark var. Boşuna para israf etmeye gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun ama nereden ve ne kadara alacağınızdan bahsederseniz yardımcı olalım. Belki pahalı satan bir yerden alacaksınızdır. Geçen forumda bir arkadaşa 3060ı 13kya satmışlardı. Sizin de başınıza böyle bir şey gelmesin.
oww fenasal dolandırıcıyok forumda birine sadece kartı 13e satmışlar.
dostum buna bu parayı vericeğine gel sana kapalı kutu 3060ti 5600 satiyim saçmalama çok para verilmez bu sistemeYok hocam hazır sistem içinde hepsi bütçe 18 19k sistem şuan 17k
Tek tek alma gibi bı durum yok hocam
o sisteme o kadar para verilmez. @Kürşat Kütükçü hocam arkadaşa bir yardımcı olur musunuz?Yok hocam hazır sistem içinde hepsi bütçe 18 19k sistem şuan 17k
Tek tek alma gibi bı durum yok hocam