İslemci nij fan yerinde siyah çubuklar var onları vida ile monte etmişler ama bi türlü çıkmıyo vida yuvası yıldız gözüküyo ikitane tonavida ile denedim yok çıkmıyo ne yapmam gerkiyo bunun için bi tornavida mı var ben mi bilmiyorum
kasanın arkasında fan tutma yeri vardı bende ben orayıda sokmek zorunda kaldım orayı deneyin bide acıp bakın vida varmıİslemci nij fan yerinde siyah çubuklar var onları vida ile monte etmişler ama bi türlü çıkmıyo vida yuvası yıldız gözüküyo ikitane tonavida ile denedim yok çıkmıyo ne yapmam gerkiyo bunun için bi tornavida mı var ben mi bilmiyorum
foto atarmısın
kasanın arkasında fan tutma yeri vardı bende ben orayıda sokmek zorunda kaldım orayı deneyin bide acıp bakın vida varmı
İşlemci fanı amd stok tan orda işlemci yuvasının sag ve sol tarafında olan iki plastikİntel stok fan mı?
Onları ok yönüne çevirip kendinize doğru çekin
Foto atma şansınız varmı
Onlar normal vida işte zorla çıkarİşlemci fanı amd stok tan orda işlemci yuvasının sag ve sol tarafında olan iki plastik
Kanka çıkmiyo valla ya alttaki çiplere zarar cercem diyo korkuyomOnlar normal vida işte zorla çıkar
pinlere değmezsen sıkıntı yokKanka çıkmiyo valla ya alttaki çiplere zarar cercem diyo korkuyom
Ben sıkmadım ama deniycem yeni aldim kanka bana böyle geldiÇok sıktıysan zor çıkması normal eğer yine zor çıkıyorsa peçeteyle vida kısımlarını yağla dayımın PC sine öyle yapmıştık çıkmıştı sıkıntı olmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
pinlere değmezsen sıkıntı yok
Kanka ne yağı sürcemEğer işe yararsa tekrar yaz burdan