Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Takmaya çalışırken bir videoya çeksene, neyi yanlış yaptığını anlayalım.bende öyle yapıyorum fakat oturmuyor izledim videoyu
Takmaya çalışırken bir videoya çeksene, neyi yanlış yaptığını anlayalım.bende öyle yapıyorum fakat oturmuyor izledim videoyu
tek kişiyim bunu yapma imkanım yok sabitleyemiyorum daTakmaya çalışırken bir videoya çeksene, neyi yanlış yaptığını anlayalım.
bu kadar ısınmasının sebebi termal macunun bolluğundan mı fan ayakları tam oturmadığı için mi başka bir sorun muTakmaya çalışırken bir videoya çeksene, neyi yanlış yaptığını anlayalım.
Macun fazla olduğu için fan işlemciye temas edemiyorda olabilir, elinde macun varsa temizle bi daha sür.tek kişiyim bunu yapma imkanım yok sabitleyemiyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kadar ısınmasının sebebi termal macunun bolluğundan mı fan ayakları tam oturmadığı için mi başka bir sorun mu
bence edemiyor yapışkan ve sert yukarıda fotoğraf da attım fanda bile mağcun akıyor temizleyip yenilenmesi lazımMacun fazla olduğu için fan işlemciye temas edemiyorda olabilir, elinde macun varsa temizle bi daha sür.
Bi kısmını bir şeyle sıyır kalan kısmını etrafa yay.bence edemiyor yapışkan ve sert yukarıda fotoğraf da attım fanda bile mağcun akıyor temizleyip yenilenmesi lazım
Macunun bir kısmını küçük çubuk gibi bir şeyle al kalan kısmı kredi kartı gibi bir şeyle işlemcinin etrafına yay bunda hata yapılabilecek bir şey yok ki.emin misiniz yanlış bir şey yapmayayım
yaptım olmadı sıcaklıklar hala yüksek ve 3 ayağı oturttum 1 i oturmadı 60 65 arasıydı Windows da kapattım geriMacunun bir kısmını küçük çubuk gibi bir şeyle al kalan kısmı kredi kartı gibi bir şeyle işlemcinin etrafına yay bunda hata yapılabilecek bir şey yok ki.
Demek ki soğutucuyu düzgün oturtamıyorsun.yaptım olmadı sıcaklıklar hala yüksek ve 3 ayağı oturttum 1 i oturmadı 60 65 arasıydı Windows da kapattım geri
termal macunu azaltarak salaklık mı yaptım nedense öyle hissediyorum fandakini tamamen temixledim işlemcide az hafif bir şey kaldı azı yerlerde boşlukları var tamamını kapamıyor macunDemek ki soğutucuyu düzgün oturtamıyorsun.
Fan ayaklarının yönlerine dikkat ediyorsun değil mi?yaptım olmadı sıcaklıklar hala yüksek ve 3 ayağı oturttum 1 i oturmadı 60 65 arasıydı Windows da kapattım geri
evet mutlaka 1 yada 2 tanesi oturmuyor ama termal macuna karıştığım için tam oturtsam bile düzelmez sanırım macunu değiştirmek şart oldu fandaki tamamını temizledim işlemcide az biraz bişi kaldıFan ayaklarının yönlerine dikkat ediyorsun değil mi?