Neler Yeni

İşlemci ile madencilik - haven coin madenciliği

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
işlemci ile madenciliğini yapabileceğiniz haven coin için size bir rehber hazırladım. sağladığım rehberle hem windows hemde hive os üzerinde bu kripto paranın madenciliğini rahat bir şekilde yapabileceksiniz.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
işlemci ile madenciliğini yapabileceğiniz haven coin için size bir rehber hazırladım. sağladığım rehberle hem windows hemde hive os üzerinde bu kripto paranın madenciliğini rahat bir şekilde yapabileceksiniz.

Teşekkürler.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,350
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Raptereum mu bu mu daha fazla kazandırır?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raptoreum daha çok kazandırıyordu fakat yoğun talepten dolayı raptoreum kazançlarının düştüğü söyleniyor. Kripto süleyman kanalında bir video paylaşmıştı bu konuda. Ben 2-3 gün raptoreum kazımı denedim sabit bir hızda değilde değişken hızlarda çalışan bir algoritma. Ben haven coini ryzen 5 3600 ile kazarken 12 çekirdekli işlemcimin sadece 8 çekirdeğini kullandığı için hem elektirik gideri azalıyor hemde sıcaklık problemi yaşatmıyor. Şu an raptoreum hala daha karlı görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim.

Top Bottom