Işlemci ile uyumlu ekran kartı alacagım

hayırlı olsun haneme az once 7800 xt sapphıre nıtro + aldım . Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 Ekran Kartı 11330-01-20G
ryzen 5 9600 x ile kullanacagım
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın güzel ikili olmuş en tepe model tercih etmenizin bir sebebi var mı kaliteden mi ödün vermek istemediniz

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın güzel ikili olmuş en tepe model tercih etmenizin bir sebebi var mı kaliteden mi ödün vermek istemediniz
Chat gbt de youtube da epey , araştırmalarımı yaptım ve uzun süren araştırmanın sonucunda bu kombinasyonu yapmaya karar verdim

Chat gbt de youtube da epey , araştırmalarımı yaptım ve uzun süren araştırmanın sonucunda bu kombinasyonu yapmaya karar verdim
anladım hocam bu kadar üst bir model almak kullanım ömrünü vs daha uzun tutar ama şu da yeterli olurdu olsun artık almışsınız kaliteli olsun laf yapmaya gerek yok iyi günlerde kullanın

Ona 24 bin TL vermezdim.
26 bin TL'e bu var.
Buda güzel bir seçenek ama benim için 7800 xt nin ödeme kısmında kolaylığı oldu ve 16 GB olması tercihim oldu sizin attığınız 12 gb .Tabi bu konulara çok hakim değişim sadece bugün araştırıp baktım biraz ama benim için en iyi karar oldu diyebilirim sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam bu kadar üst bir model almak kullanım ömrünü vs daha uzun tutar ama şu da yeterli olurdu olsun artık almışsınız kaliteli olsun laf yapmaya gerek yok iyi günlerde kullanın
Teşekkür ettim . Bu attığınız ile benim aldığım ekran kartı arasında far var mı ?

Buda güzel bir seçenek ama benim için 7800 xt nin ödeme kısmında kolaylığı oldu ve 16 GB olması tercihim oldu sizin attığınız 12 gb .Tabi bu konulara çok hakim değişim sadece bugün araştırıp baktım biraz ama benim için en iyi karar oldu diyebilirim sanırım

Teşekkür ettim . Bu attığınız ile benim aldığım ekran kartı arasında far var mı ?

Hoşuna giden 9070xt modelini al gec
7800 xt aldım

Hocam bu

işlemciye bu ekran kartı biraz düşük gibi ama şuan aktif olarak sapphire pure kullanıyorum memnunum eğer düşünürseniz 7900xtx felanda bakabilirsiniz darboğaz konusuna pek hakim değilim ama yapmayacağını düşünüyorum
Chat gbt ye sordum darboğaz olur mu diye olmuyormuş

çok doğru öneri eğer 7800xt alacaksan pulse modelini al nitro+ alacağına 5070 al çok daha iyi olur.
2 tane fanı olması dezavantaj olmaz mı nitro +'a göre dediğiniz pure olabilir mi?

Son düzenleme:

7800 xt aldım

Darboğaz yapmaz hocam

7800 xt aldım

darboğaz yapmaz hocam aldığınız ekran kartı direkt tepe modeli hayırlı olsun

dostlar fiyatlara baktım ve sakıp sabancı olmadıgımın farkına vardım sanırım 7800 XT ye düşme mecburiyetinde kaldım . Ama asıl merak konusu hangi markayı tercih etmeli sapphire,gigabayte ... ?
Asus dual yada fiyatta inmek istersen sapphire al 7800xt çok sağlam kart afmf2 ile boostluyo kartı ikisininde soğutması iyi 62 yi geçmez

Söyle her oyun dlss veya fsr desteklemiyor biliyorsun sende hatta çoğu oyun desteklemiyor yüksek fps almak için mecbur grafik düşürüyoruz afmf2 de fsr ve dlss nin her oyunda çalışan hali her oyunda afmf2 açıp full ayarlarda yüksek fps lerde oynayabiliyorsun

selam dostlar ben az önce Amd Ryzen 5 9600X 3,9 GHz 32 MB Cache AM5 İşlemci aldım ve 2 k çözünürlükte bir ekran kartı bakıyorum amd alacagım butçe sorunum yok
bütçe sorununuz yoksa rx 9070 xt alın daha düşünmenize gerek yok

Ona 24 bin TL vermezdim.
26 bin TL'e bu var.
5 fps için 2 3 bin ödemek çok mu mantıklı

Geri