işlemci kullanımı %100 sorunu

Aklıma başka bir şey gelmiyor, normalde iyi çalışan bir ikili sanki darboğaz yapıyormuş gibi gözüküyor.
benim de aklıma bişey gelmiyor işlemci soğutucumda iyi hani yüksek sıcaklıklarda işlemciyi yormadım gta 5 50 derece witcher 3 40-50 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir gorev yoneticisini acip cpu yu nelerin yuzde kac yedigine bakarmisin oyundayken falan
açıyorum oyunu

benim de aklıma bişey gelmiyor işlemci soğutucumda iyi hani yüksek sıcaklıklarda işlemciyi yormadım gta 5 50 derece witcher 3 40-50 derece
Biraz mahalle bilgisayarcısı tarzı olacak ancak sanırı mben olsam bir format atardım.

İşlemci %100'e dayanmış. Darboğaz var mı yok mu anlamanız için gereksiz her şeyi kapatın. Test yapan kişilerin bilgisayarıyla, sizin bilgisayarınız ikiz kardeş değil.

İşlemci %100'e dayanmış. Darboğaz var mı yok mu anlamanız için gereksiz her şeyi kapatın. Test yapan kişilerin bilgisayarıyla, sizin bilgisayarınız ikiz kardeş değil.
sadece dc açık o da %8 işlemci kullanıyor ama ben ekran kartından yaklaşık %20 lik kayıptan bahsediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel olur, yenilemenin vakti gelmiş gibi :)
anakartım msı z170a tomahawk bide iyi bir soğutucum var 1500 civarına satabilirsem ryzen 5 1600 ü para harcamadan alıyorum umarım yapabilirim :D

sadece dc açık o da %8 işlemci kullanıyor ama ben ekran kartından yaklaşık %20 lik kayıptan bahsediyorum
Windows Defender kullanıyorsanız, deneme amaçlı Eset yükleyebilirsiniz. O zaman belli olur. Xbox gamebar, Windows Oyun Modu gibi özelliklere de bakmak lazım.

Aslinda daha fazla koyabilirsen b450 serisi bir anakart ve 3600 alip daha ileri donuk bir islemci almis olabilirsin. Ileride ekran karti sorun cikartirsa saglama almis olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,011
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri