İŞLEMCİ PERFORMANSI

MrBLL

80+
Reaksiyon skoru
3
i7-7700k kullanıyorum Mount Blade Bannnerlord açıyorum sadece, işlemcinin %54 ü kullanılıyor sizce bu normal mi ve de sistemim iyi ona rağmen çokta hızlı arayüzüm yok yani evet hızlı ama sanki bu sistemin hakkını tam veremiyor gibi çokta yeniyim bu konularda ona göre önerilerinize çözümlerinize açığım.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    5.5 KB · Hit: 53
Gayet normal oyunda kartı %54ü ile besliyor yani

Teşekkürler, peki akıcılık konusunda bir fikrin var mı veya bilgin?

İşlemci kullanımı ne kadar düşükse o kadar iyidir. Ekran kartı kullanımı da ne kadar yüksekse o kadar iyi.

i7-7700k kullanıyorum Mount Blade Bannnerlord açıyorum sadece, işlemcinin %54 ü kullanılıyor sizce bu normal mi ve de sistemim iyi ona rağmen çokta hızlı arayüzüm yok yani evet hızlı ama sanki bu sistemin hakkını tam veremiyor gibi çokta yeniyim bu konularda ona göre önerilerinize çözümlerinize açığım.
çok iyi takılcak bir şey yok gayet güzel olduğu için az kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki normal mi tek oyunda %54 kullanım
normal çok rahat yetiyor demekki işlemcin

çok iyi takılcak bir şey yok gayet güzel olduğu için az kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal çok rahat yetiyor demekki işlemcin
Teşekkürler %54 gözüme fazla geldi sonuçta tek oyun için yarısını kullanıyor. Dediğim gibi yeniyim bu konularda ortalama değer tam olarak nedir bilmediğim için, teşekkürler tekrardan 🙏

Teşekkürler %54 gözüme fazla geldi sonuçta tek oyun için yarısını kullanıyor. Dediğim gibi yeniyim bu konularda ortalama değer tam olarak nedir bilmediğim için, teşekkürler tekrardan 🙏
ne demek dostum normaldir sıkıntı yapma bir şey sormak istersen yaz yine :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,291
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri