İŞLEMCİ SICAKLIĞI NORMAL Mİ

Pek fark etmez.
Bütçeniz nedir?
bilmiyorum piyasa nedir vs f/p bir şey olursa güzel olur 500 600
Post automatically merged:

Soğutucu takmalısınız. Aslında 12400F için stok fan yeterli kalıyordu. Bilgisayarınızı kullandığınız ortam sıcak mı, hava alıyor mu? Termal macunu ne zaman yenilediniz? Önceden sıcaklık değerleriniz böyle miydi? Keyifli günler dilerim.
Kasa mı beğenmiyorum önü full mesh değil

normal.O oyunda bende de 91 oluyordu soğutucu alana kadar fpsi 144e sabitle düşer 80 e

bilmiyorum piyasa nedir vs f/p bir şey olursa güzel olur 500 600

Kasa mı beğenmiyorum önü full mesh değil
Soğutucu takınca problem ortadan kalkacaktır hocam.

90 derece fazla, soğutucu değiştirmende fayda var

Cam paneli geri tak kısa vadede tozdan eline alırsın fanları...
Toz ne zamandan beri fanları bozar oldu?

Düşündüğüm gibi mesh kasa değil ve sorun orda. Panel sökük kalsın 91 derece hiç sağlıklı bir sıcaklık değil aynı zamanda frekans kısar performans düşer. En kısa zamanda bir soğutucu alın almasanız bile panelsiz kullanın tozları bir veya iki haftada bir temizlersiniz

Toz ne zamandan beri fanları bozar oldu?

Düşündüğüm gibi mesh kasa değil ve sorun orda. Panel sökük kalsın 91 derece hiç sağlıklı bir sıcaklık değil aynı zamanda frekans kısar performans düşer. En kısa zamanda bir soğutucu alın almasanız bile panelsiz kullanın tozları bir veya iki haftada bir temizlersiniz
Toz fanları tıkayacak işlevini bozacak daha çok ısınacak işlemci.Sürekli temizlemekle uğraşacak.Oyunun fpsini 144'e sabitlerse zaten 91C den 80 e düşecek en kötü.Neden cam paneli çıkartarak kullanıp boşuna uğraş çıkartsın kendine

Toz fanları tıkayacak işlevini bozacak daha çok ısınacak işlemci.Sürekli temizlemekle uğraşacak.Oyunun fpsini 144'e sabitlerse zaten 91C den 80 e düşecek en kötü.Neden cam paneli çıkartarak kullanıp boşuna uğraş çıkartsın kendine
Birkaç ay hiç temizlenmezse tıkanır tabi ama ayda bir bile fönlese hiç bir şey olmaz.

Kasa nerde ayak altında mı?

Geri