Neler Yeni

İşlemci Sıcaklığı Yüksek

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
enes erdemir
Termal macun'u olabildiğince ince sürmen gerekiyor. En iyi yöntem ortaya sıkıp soğutucu bastırmak, ya da bir kartla yaymak. Kalın bir katman olduğu için soğutucuya ısı tam iletilmiyor ve normalden bile fazla ısınıyor. Sıcaklığın çok yüksek sisteme zarar verebilir, elini çabuk tut.
Bugün ssd aldım hala faydasını göremedim bütün işlemlerim sanki eski bir bilgisyarmış gibi geç algılıyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
peki sistemınız ssdye mi kurulu yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
enes erdemir
peki sistemınız ssdye mi kurulu yoksa
Evet onları hallettim disk kullanım sorunu yaşıyordum zaten ancak şuan fps sorunu çekiyorum işlemci sıcaklığım belli gördünüz yukarıda ama cpu dan mı ne hala ssd hızının farkını göremıyorum işlemlerim hala çok yavaş youtbe da internet kaynaklı olmadıgı halde 1080 p videolarda bile takılma oluyor

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Termal macun umarım incedir ayrıca soğutucunun e tam temas ettiğinden emin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Merhaba.Aynı sorunu bende yaşamıştım.Termal macunu yenileyip fanı temizledikten sonra sorunum düzelmişti.Bence siz termal macunu yenileyin.Ama kullandığınız termal macun da önemli tabii ki.Termal macun konusunda @Abdullah Hacıgül'ün rehber videosunu izlemenizi tavsiye ederim.İyi forumlar. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
enes erdemir
Termal macun umarım incedir ayrıca soğutucunun e tam temas ettiğinden emin ol.
Maalef kalın ve elimde termal macun yok şuan üzerinde olan da biraz koyulaşmış ne yapsam bilmiyorum malum karantinada var fps sorunu çekmek istemiyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba.Aynı sorunu bende yaşamıştım.Termal macunu yenileyip fanı temizledikten sonra sorunum düzelmişti.Bence siz termal macunu yenileyin.Ama kullandığınız termal macun da önemli tabii ki.Termal macun konusunda @Abdullah Hacıgül'ün rehber videosunu izlemenizi tavsiye ederim.İyi forumlar. :)
Teşekkürler bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,632
Üyeler
164,711
Son üye
jannapref
Top Bottom