ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
hangisi işlemci sıcaklığı ben anlayamadım 60 derece olan mı işlemci sıcaklığı ve fazla mı cs2 vss oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor bu
60 derecehangisi işlemci sıcaklığı ben anlayamadım 60 derece olan mı işlemci sıcaklığı ve fazla mı cs2 vss oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor bu
Alıntıyı görüntüle
Pc boştayken 60 derece çok fazlahangisi işlemci sıcaklığı ben anlayamadım 60 derece olan mı işlemci sıcaklığı ve fazla mı cs2 vss oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor bu
Alıntıyı görüntüle
Attığınız fotoğrafta 60 derece olarak gözüküyor "CPU sıcaklığı" olarakhangisi işlemci sıcaklığı ben anlayamadım 60 derece olan mı işlemci sıcaklığı ve fazla mı cs2 vss oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor bu
Alıntıyı görüntüle
Soğutucu nedirsizce yüksek mi sıvı soğutucu almalı mıyım
kule tipi bitfenix falan filan lı bir şeyAttığınız fotoğrafta 60 derece olarak gözüküyor "CPU sıcaklığı" olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutucu nedir
Boşta iken 40-50 arası olabilir tabii ki bu ortama göre değişiyor kasa yapısına ortam sıcaklığına gibi gibiloldeyim boşta kaç derece bilmiyorum kaç olması lazım
kule tipi bitfenix falan filan lı bir şey
sizce iyi mi sıcaklığı yoksa bi sıvı soğutucu şartmı 1 2 ay içinde nBoşta iken 40-50 arası olabilir tabii ki bu ortama göre değişiyor kasa yapısına ortam sıcaklığına gibi gibi
7600 dengesiz bir işlemci 50-55 benim ki de yükte , 80 dereceleri geçmesin yeterli.sizce yüksek mi sıvı soğutucu almalı mıyım
7600 için sıvı soğutma almak resmen soğutucuya küfür olur 7500f 7600 gibi işlemcilere phantom spirit gibi soğutucular yeterli olursizce iyi mi sıcaklığı yoksa bi sıvı soğutucu şartmı 1 2 ay içinde n
termal macun mx4
75 dereceli falan gördü keşke 7500f yapsaydım diyorum bazen7600 dengesiz bir işlemci 50-55 benim ki de yükte , 80 dereceleri geçmesin yeterli.
bende öyle diyorum o kadar saçma ısı yükselmeleri oluyor ki anlık olarak küfür gibi geliyor ama bir zararı yok ona göre tasarlanmış zaten.75 dereceli falan gördü keşke 7500f yapsaydım diyorum bazen
ama o kadar para verceğime mesela biraz daha koysam hem fazla sıcak olmnaz hemde ileride yükselticeğim sistemde iyi gider kötü mü düşünüyorum yardımcı olun yeniyim7600 için sıvı soğutma almak resmen soğutucuya küfür olur 7500f 7600 gibi işlemcilere phantom spirit gibi soğutucular yeterli olur