Işlemci sıcaklıgım normal mi

Reaksiyon skoru
295
7500f
boşta max 55 goruyor yüke soktugumde 80 dereceleri buluyor sogutmam brust assassin
pc hocasının su vıdeosunda
oyunlarda olan sıcaklıgı nerdeyse benım boste olan sıcaklıklarımdakı gıbı o vıdeoda kullandıgı sogutucuda 4 boru var bende 6 boru var bana fazla geldı normalmıdır

birde kullandıgı kasa full mech degıl benım kasam ful mech

İşlemcin kaç watt çekiyor pbo açık mı benim de boşta o civarda takılıyor soğutucum phantom spirit

7500f
boşta max 55 goruyor yüke soktugumde 80 dereceleri buluyor sogutmam brust assassin
oyunlarda olan sıcaklıgı nerdeyse benım boste olan sıcaklıklarımdakı gıbı o vıdeoda kullandıgı sogutucuda 4 boru var bende 6 boru var bana fazla geldı normalmıdır
Hocam benim mag aa13 ile aynı boşta 2-3 sekme vb. açıksa 55 derecelerde takılıyor ama hiçbir işlem olmadan 44 derece yükte 78 derece civarı dolaşıyor benimkinde 4 bakır boru var

İşlemcin kaç watt çekiyor pbo açık mı benim de boşta o civarda takılıyor soğutucum phantom spirit
pbo acık degıl ve ıslemcı bosta 52 cıvarı ve 35 wat suanda cpu z de stres yaptıgımda 90 wat buluyor ve 80 derecelerde

7500f
Boru falan o kadar önemli değil. Soğutucuya genel bakmak lazım fan kalitesi blok boyutu vs çok etken var bir de hava sıcaklığı da etkiler.

Bir de kasa farkı var, onda da mesh olması o kadar önemli değil benim şuanki önü kapalı 2 fanlı kasam eski 4 fanlı mesh kasamdan 5 derece serin mesela.

Geri