İşlemci soğutucu karşılaştırma

Reaksiyon skoru
57
AMD Wraith Max mı ? Yoksa AMD Wraith Prism mi ? Bütçem 500 lira bunlardan daha iyi olanlar varsa onları da söyleyebilirsiniz.

Dostum markaya takılma bunlar asgari soğutucular yani işlemcini tam aşırı ısınma bandında veya biraz daha iyi pozisyonda tutar onun yerine MSI Freezer S veya ondan çok daha uygun fiyata olan ve ondan geri kalır yanı olmayan Deep Freeze X124 var bunlar 300 tl bandında seyreden kule tipi soğutucular tabii ki seçim gene sana ait illa wrait alıcam diyorsan hayırlı olsun

Dostum markaya takılma bunlar asgari soğutucular yani işlemcini tam aşırı ısınma bandında veya biraz daha iyi pozisyonda tutar onun yerine MSI Freezer S veya ondan çok daha uygun fiyata olan ve ondan geri kalır yanı olmayan Deep Freeze X124 var bunlar 300 TL bandında seyreden kule tipi soğutucular tabii ki seçim gene sana ait illa wrait alıcam diyorsan hayırlı olsun
Wraith ikisinden hangisi iyi

Dostum onları alma hem pahalı hemde asgari performans gösterirler sen deep freeze x124 al 200 tl ye kalan paraya ssd veya hdd al üstelik işlemcin yük altında 65 i geçmez

T6 ultra çok daha iyi olur.

Geri