cinebech r20 veya r23 yap geç core temp ile de sıcaklıklarına bakarsınMerhabalar işlemcinin termal macununu değiştirip sıcaklık stres testi yapmak istiyorum en iyi ve en güvenilir hangi programla yapabilirim
Aida64 iş görür mü nasıl ya da occtcinebech r20 veya r23 yap geç core temp ile de sıcaklıklarına bakarsın
CPU-ZMerhabalar işlemcinin termal macununu değiştirip sıcaklık stres testi yapmak istiyorum en iyi ve en güvenilir hangi programla yapabilirim
Aida64 bilgisayarcılar kullanıyor genellikle iş görür.Aida64 iş görür mü nasıl ya da occt
Teşekkür ederim muhtemelen yarın değiştiririm ya da akşam sonuçları atarımCPU-Z
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aida64 bilgisayarcılar kullanıyor genellikle iş görür.
Hocam termal macun değiştirirken işlemciyi biraz ısıtıp mı yapılmalı yoksa soğukken miEn basit cpuz + core temp kombosu
Hocam çok takıyorsunuz.Hocam termal macun değiştirirken işlemciyi biraz ısıtıp mı yapılmalı yoksa soğukken mi
Önemli olan ful yükte 80 üstü cikmazsa 5 dk da Süper. 85 derece güzel. 90 derece okey. Üstü sıkıntıHocam termal macun değiştirirken işlemciyi biraz ısıtıp mı yapılmalı yoksa soğukken mi
Teşekkür ederimHocam çok takıyorsunuz.Göze gelir. Direk yapabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli olan ful yükte 80 üstü cikmazsa 5 dk da Süper. 85 derece güzel. 90 derece okey. Üstü sıkıntı
OCCT yeterli olacaktır.Merhabalar işlemcinin termal macununu değiştirip sıcaklık stres testi yapmak istiyorum en iyi ve en güvenilir hangi programla yapabilirim
Teşekkür ederim hocamOCCT yeterli olacaktır.