5800x3d5700x3d nin oyun olarak daha üstü varmıdır am4 soket için
Aynı şekilde ben çıkardım işlemci elime geldi pinler yamulmadı amaHocam bi daha olmasın diye nasıl cıkaracagınızı söyliyim. Hafiften baskı uygulayarak sağa ve sola olcak şekilde hareket ettirin sorunsuz cıkar.
üst taraftan sağ ve sol yamulmuş gördüğüm kadarıyla biraz uğraşarak düzelmicek bişey değil bence, yine de siz bilirsiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık bilgisayarcıya götürürüm direkt
düzeltmesi kolay ben ince uçlu tornavida ile düzeltmiştim tabi cesaret istiyorMesaj otomatik birleştirildi:
Artık bilgisayarcıya götürürüm direkt
Oda aşırı pahalı şuan alınmaz5800x3d
Yarın bilgisayarcıya vereyim halledebiliyorsa yapsınAynı şekilde ben çıkardım işlemci elime geldi pinler yamulmadı ama
üst taraftan sağ ve sol yamulmuş gördüğüm kadarıyla biraz uğraşarak düzelmicek bişey değil bence, yine de siz bilirsiniz.
5800x3d yakın zamanda 7000 tl civarı fiyat gördü öyle bişeye denk gelmesi lazımOda aşırı pahalı şuan alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın bilgisayarcıya vereyim halledebiliyorsa yapsın
Hiç sanmıyorum fakat öyle bir şey olursa direkt yapışırım. Birde bir şey soracağım. İşlemci fanla birlikte çıktığı için anakart soketine zarar vermiş olabilir mi? Çünkü anakartın işlemci yuvasındaki metal pimi hala kilitli duruyordu. Normalde işlemciyi sökmek için o pimide kaldırmak gerek değil mi?5800x3d yakın zamanda 7000 tl civarı fiyat gördü öyle bişeye denk gelmesi lazım
normalde öyle ama burda macun yapıştırdığından dolayı direk geliyor sokete zarar vereceğini sanmıyorumHiç sanmıyorum fakat öyle bir şey olursa direkt yapışırım. Birde bir şey soracağım. İşlemci fanla birlikte çıktığı için anakart soketine zarar vermiş olabilir mi? Çünkü anakartın işlemci yuvasındaki metal pimi hala kilitli duruyordu. Normalde işlemciyi sökmek için o pimide kaldırmak gerek değil mi?
Tamamdır sağolun yarın yine konu açarım eğer işlemci düzeltilemezse yada yeni işlemci içinnormalde öyle ama burda macun yapıştırdığından dolayı direk geliyor sokete zarar vereceğini sanmıyorum