Skynel
80+ Platinum
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 10,289
- Reaksiyon skoru
- 9,258
Min voltage'ı deneyebilirsinMag Force 100R modelini kullanıyorum. Termal macun 3 ay oldu yenileyeli.
Ne yapmam gerekiyor?
Uğraşmak istemiyorsan CPB kapatabilrisin
Min voltage'ı deneyebilirsinMag Force 100R modelini kullanıyorum. Termal macun 3 ay oldu yenileyeli.
Ne yapmam gerekiyor?
Termal macun olarak içindeki macunu kullandım.İşlemci sıcaklığı fazla T6'yı yeni takdıysanızda bu sıcaklık fazla termal macun oalarak ne kullandınız ya da tam sürdünüz mü?
İlk başlarda sıkıntı yoktu, havalar ısındıktan sonra bu şekil olmaya başladı.İşlemcine voltaj ayarı yapmanı öneririm, yardımcı olurum bu konuda.
GPU-Z gibi aşırı yormayan bir testte 83 fazla bence.
İşlemcine voltaj ayarı yapmanı öneririm, yardımcı olurum bu konuda.
GPU-Z gibi aşırı yormayan bir testte 83 fazla bence.
İşlemci sıcaklığın normal muhtemelen 1.45V gidiyor onu ayarlaman lazım ortalama 10 15 derece düşer, ekran kartı için de normal en giriş seviye 2060'lardan biri. Ona da UV yaparsan ortalama 10 derece bir düşüş yaşarsın, anormal bir durum yok.Selam arkadaşlar, ekran kartı ve işlemci değerlerim bu şekilde.
İşlemci soğutucu Snowman T6 Ultra takılı.
Ekran kartı Palit RTX 2060 modeli.
Değerlerim normal mi?
Alıntıyı görüntüle
T6 ile o sıcaklıklar anormal uv falan diyeceğim ama gerek yok güzel bir macun ile dene içinden çıkan macun iyi değildir muhtemelen hava sıcak olsa bile o sıcaklk anormal oc ile kullanan arkadaşlarım var o sıcaklığı görmüyorlar.Termal macun olarak içindeki macunu kullandım.
İlk başlarda sıkıntı yoktu, havalar ısındıktan sonra bu şekil olmaya başladı.
Hava ısınınca insanlar bile yanma yanıyor ne diyorsun senİlk başlarda sıkıntı yoktu, havalar ısındıktan sonra bu şekil olmaya başladı.
UV yapılması zor bir şey mi? Tek başıma becerebilir miyim?İşlemci sıcaklığın normal muhtemelen 1.45V gidiyor onu ayarlaman lazım ortalama 10 15 derece düşer, ekran kartı için de normal en giriş seviye 2060'lardan biri. Ona da UV yaparsan ortalama 10 derece bir düşüş yaşarsın, anormal bir durum yok.
Macun olarak öneri alabilir miyim?T6 ile o sıcaklıklar anormal uv falan diyeceğim ama gerek yok güzel bir macun ile dene içinden çıkan macun iyi değildir muhtemelen hava sıcak olsa bile o sıcaklk anormal oc ile kullanan arkadaşlarım var o sıcaklığı görmüyorlar.
Bi voltaj değerlerini atarsan bakabilirim işlemciye 1.45 ise düşersin
mx4UV yapılması zor bir şey mi? Tek başıma becerebilir miyim?
Macun olarak öneri alabilir miyim?
Voltaj değerlerine nereden bakıyoruz?
Bütçe nedir?Macun olarak öneri alabilir miyim?
Bilmiyorsan tek girişme, zor bir işlem değil 2 3 değer değiştireceksin. Deneme yanılma ile bile çok rahat değerler bulunabilir. İnternette konular var bolca aslında. @kandes22 nin de vardı bir rehberi.UV yapılması zor bir şey mi? Tek başıma becerebilir miyim?
Macun olarak öneri alabilir miyim?
Voltaj değerlerine nereden bakıyoruz?
30-50 TL arası olabilir.Bütçe nedir?
Biraz onlara bakınayım o halde. Yakmam inşallah işlemciyi falan.Bilmiyorsan tek girişme, zor bir işlem değil 2 3 değer değiştireceksin. Deneme yanılma ile bile çok rahat değerler bulunabilir. İnternette konular var bolca aslında. @kandes22 nin de vardı bir rehberi.
Voltaj düşürerek işlemci yakmayı becerirsen söz 5950X alacağım sana.30-50 TL arası olabilir.
Biraz onlara bakınayım o halde. Yakmam inşallah işlemciyi falan.![]()