Hocam sana yardim edebilecek kisi varmi bilmiyorum sizin işlemciyi küstürmüşler gibiabi ram ve işlemciyi sağlam oc yapabilene ciddi anlamda para göndericem 50-100 ne gönlünden geçerse yeterki güzel bi oc yapsın
hocam 1 haftadır yalvarıyorum ama ciddi anlamya yardımcı olan olmadıHocam yardımcı olucak çok kişi var forumda ve emin olun para için yapmazlar.
Anladım hocam, bu konuya yardım edeceklerini düşünüyorum.hocam 1 haftadır yalvarıyorum ama ciddi anlamya yardımcı olan olmadı
var bazı arkadaşlar allah razı olsun ama yeterince yapamadık
Hocam ben sizi bir konudan hatirliyorum işlemciye tornavida ile girmistiniz demi yoksa yanlismi hatirliyorumabi ram ve işlemciyi sağlam oc yapabilene ciddi anlamda para göndericem 50-100 ne gönlünden geçerse yeterki güzel bi oc yapsın
evet kenarlarında çizikler meydana geldi ama o kadar çok etkilemez diye düşünüyorumHocam ben sizi bir konudan hatirliyorum işlemciye tornavida ile girmistiniz demi yoksa yanlismi hatirliyorum
Yok o sorun olmazevet kenarlarında çizikler meydana geldi ama o kadar çok etkilemez diye düşünüyorum
nasıl olmaz la 4.2Ghz rahat olur 1.4 ileYardım ederdim ama 4.2 GHz'da 1.4V ile çalışmayan 3600'e OC nasıl yapacan ki?