Neler Yeni

Rehber İşlemciden Anahtarlık Nasıl Yapılır

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
İşlemciyi Anahtarlık Yapmak İçin Gerenler ;

İşlemci (AMD/İNTEL)
Anahtarlık Şeysi
Düz Tornavida Veya Pinleri Kazıyabileceğiniz Herhangi Bir Şey

Yapımı;

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle İşlemciyi bir yere koyun ve pin leri kazıyacağınız cismi alın ve yukarıdaki görseldeki gibi kazımaya başlayın , bu işlemi yaparken dikkatli olmalısınız aksi taktirde elinize zarar gelebilir.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki işlemi yaparken elim acıdığı için yukarıdaki görseldeki gibi bir çözüm buldum , elinizle kitabı kaymaması için tutun ve ve rahatlıkla kazıyın.

Kazdıktan sonra gayet temiz bir yüzey elde edeceksiniz pin ler kazıntıktan sonra böyle gözüküyor( oynaması çok rahatlatıcı :D)

Alıntıyı görüntüle

Ardından tek yapmanız gereken anahtarlık şeysini takmanız için bir delik deldirmek , ben marangoza deldirdim gayet güzel oldu fakat deldirdikten sonra hemen elinize almayın sıcak oluyor.

Son Hali :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Fikir için @Mehmet 'e teşekkür ederim , bence gayet güzel ve zevkli bir rehber oldu :)
i3 2100 var bende çalışmayan nasıl deleceğim

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
D-dostum üşenmedin mi? 😀

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İntel de daha rahat yeşil kısım da daha çok yüzey alanı var, yer daha uygun ve küçük bir delik yetiyor. Metal kısımda delik olması pek hoş durmuyor ve delik çok büyük.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
İntel de daha rahat yeşil kısım da daha çok yüzey alanı var, yer daha uygun ve küçük bir delik yetiyor. Metal kısımda delik olması pek hoş durmuyor ve delik çok büyük.
Dediğiniz doğrudur fakat marangozdan rica ettiğim için deliğin boyutunu seçme şansım yoktu ve o kadar büyük bir delik olmasına rağmen halkayı geçirirken biraz zorlandım.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
İşlemciyi Anahtarlık Yapmak İçin Gerenler ;

İşlemci (AMD/İNTEL)
Anahtarlık Şeysi
Düz Tornavida Veya Pinleri Kazıyabileceğiniz Herhangi Bir Şey

Yapımı;

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle İşlemciyi bir yere koyun ve pin leri kazıyacağınız cismi alın ve yukarıdaki görseldeki gibi kazımaya başlayın , bu işlemi yaparken dikkatli olmalısınız aksi taktirde elinize zarar gelebilir.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki işlemi yaparken elim acıdığı için yukarıdaki görseldeki gibi bir çözüm buldum , elinizle kitabı kaymaması için tutun ve ve rahatlıkla kazıyın.

Kazdıktan sonra gayet temiz bir yüzey elde edeceksiniz pin ler kazıntıktan sonra böyle gözüküyor( oynaması çok rahatlatıcı :D)

Alıntıyı görüntüle

Ardından tek yapmanız gereken anahtarlık şeysini takmanız için bir delik deldirmek , ben marangoza deldirdim gayet güzel oldu fakat deldirdikten sonra hemen elinize almayın sıcak oluyor.

Son Hali :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Fikir için @Mehmet 'e teşekkür ederim , bence gayet güzel ve zevkli bir rehber oldu :)
Bende AMD threadripper 3990x işlemcimi yaptım çok güzel oldu teşekkür ederim :)

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,588