Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
Ekran kartından çanta yapın. Çift kat kartı ikiye bölebilirseniz olur gibi.
Çok zengin olsam çantama Rtx 3090 dan anahtarlik yapar gezerdimEkran kartı çok abartı olur da bozulmuş bir m.2'den yapılır aslında
i3 2100 var bende çalışmayan nasıl deleceğimİşlemciyi Anahtarlık Yapmak İçin Gerenler ;
İşlemci (AMD/İNTEL)
Anahtarlık Şeysi
Düz Tornavida Veya Pinleri Kazıyabileceğiniz Herhangi Bir Şey
Yapımı;
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle İşlemciyi bir yere koyun ve pin leri kazıyacağınız cismi alın ve yukarıdaki görseldeki gibi kazımaya başlayın , bu işlemi yaparken dikkatli olmalısınız aksi taktirde elinize zarar gelebilir.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki işlemi yaparken elim acıdığı için yukarıdaki görseldeki gibi bir çözüm buldum , elinizle kitabı kaymaması için tutun ve ve rahatlıkla kazıyın.
Kazdıktan sonra gayet temiz bir yüzey elde edeceksiniz pin ler kazıntıktan sonra böyle gözüküyor( oynaması çok rahatlatıcı )
Alıntıyı görüntüle
Ardından tek yapmanız gereken anahtarlık şeysini takmanız için bir delik deldirmek , ben marangoza deldirdim gayet güzel oldu fakat deldirdikten sonra hemen elinize almayın sıcak oluyor.
Son Hali :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fikir için @Mehmet 'e teşekkür ederim , bence gayet güzel ve zevkli bir rehber oldu
Dediğiniz doğrudur fakat marangozdan rica ettiğim için deliğin boyutunu seçme şansım yoktu ve o kadar büyük bir delik olmasına rağmen halkayı geçirirken biraz zorlandım.İntel de daha rahat yeşil kısım da daha çok yüzey alanı var, yer daha uygun ve küçük bir delik yetiyor. Metal kısımda delik olması pek hoş durmuyor ve delik çok büyük.
Bende AMD threadripper 3990x işlemcimi yaptım çok güzel oldu teşekkür ederimİşlemciyi Anahtarlık Yapmak İçin Gerenler ;
İşlemci (AMD/İNTEL)
Anahtarlık Şeysi
Düz Tornavida Veya Pinleri Kazıyabileceğiniz Herhangi Bir Şey
Yapımı;
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle İşlemciyi bir yere koyun ve pin leri kazıyacağınız cismi alın ve yukarıdaki görseldeki gibi kazımaya başlayın , bu işlemi yaparken dikkatli olmalısınız aksi taktirde elinize zarar gelebilir.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki işlemi yaparken elim acıdığı için yukarıdaki görseldeki gibi bir çözüm buldum , elinizle kitabı kaymaması için tutun ve ve rahatlıkla kazıyın.
Kazdıktan sonra gayet temiz bir yüzey elde edeceksiniz pin ler kazıntıktan sonra böyle gözüküyor( oynaması çok rahatlatıcı )
Alıntıyı görüntüle
Ardından tek yapmanız gereken anahtarlık şeysini takmanız için bir delik deldirmek , ben marangoza deldirdim gayet güzel oldu fakat deldirdikten sonra hemen elinize almayın sıcak oluyor.
Son Hali :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fikir için @Mehmet 'e teşekkür ederim , bence gayet güzel ve zevkli bir rehber oldu
herhangi lga 775 pin işlemciyi o fiyata bulabilirsin10 liraya işlemci önerir misiniz?
(!)