işlemcim 98 derece oluyor.

ozhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
intel i5 2400 işlemcim var.
Fakat eskiden boştayken 98 derece olmuyordu.Şimdi ise boştayken bile 98 derece oluyor.
Termal macunu pc yi aldıgımdan beri yenılemedım.Yüksek sıcaklıgın sebebı termal macun olabılır mi ?
Termal macunu 9 yıldır yenilemiyorum :d

Intel i5 2400 işlemcim var.
Fakat eskiden boştayken 98 derece olmuyordu.Şimdi ise boştayken bile 98 derece oluyor.
Termal macunu PC yi ldıgımdan beri yenılemedım.Yüksek sıcaklıgın sebebı termal macun olabılır mi ?
macun değiştir olmazsa soğutucuya bak

Intel i5 2400 işlemcim var.
Termal macunu PC yi ldıgımdan beri yenılemedım.Yüksek sıcaklıgın sebebı termal macun olabılır mi ?
Muhtemelen termal macunu surdukten sonra fanlarin ayaklarindan 1 tanesi ya da 2 tanesi tam oturmamis ve islemciyle fan arasinda hava boslugu kalmis olabilri tekrar kontrol edin

Termal macun büyük etken, ancak soğutucu üzerindeki fanın yağını vs. yenilemelisin yenilemeyle uğraşmak istemezsen 50-60 TL'ye bir fan alıp yeni fanı soğutucuya tak

Macun değişme vakti gelmiştir ya da fan da bir sıkıntı olabilir.

Muhtemelen termal macunu surdukten sonra fanlarin ayaklarindan 1 tanesi ya da 2 tanesi tam oturmamis ve islemciyle fan arasinda hava boslugu kalmis olabilri tekrar kontrol edin
zamanı yazmayı unutmusum az once duzelttım 9 yıldır yenilemiyorum (fazla biliyorum :D)

Geri