Yardım İşlemcim aşırı derecede ısınıyor

Fiyat konusunda 3-3.5 k ya kadar bişey alabilirim uzun süre götürsün sıkıntı yaşamayayım istiyorum o yüzden bildiğiniz daha iyi bir şey varsa onu da söyleyebilirsiniz ki siz daha iyi bilirsiniz ama sıvı soğutma daha iyi soğutuyor falan diyorlardı genel olarak ama çok bilmediğimden yanlış biliyor da olabilirim.
ben şuan 240mm corsair link h100i kullanıyorum 3.4k gibi bir fiyatı vardı estetiklik istersen gayet güzel ancak f/p assasin kule yipi iyidir

Kullanmış olduğun soğutucunun stok fan dan pek bir farkı yok :cry: Thermalright çift kule tipi soğutucuları tavsiye ederim. Şu an ki işlemcini tek kule de kurtarır fakat ileri dönük işlemci yükselteceğinde soğutucu ihtiyacı duymazsın.

Kullanmış olduğun soğutucunun kule tipi soğutucudan pek bir farkı yok :cry: Thermalright çift kule tipi soğutucuları tavsiye ederim. Şu an ki işlemcini tek kule de kurtarır fakat ileri dönük işlemci yükselteceğinde soğutucu ihtiyacı duymazsın.

sanırım bana dediniz
ben estetik olması açısından söyledim ve o niyetle aldım f/p olarak kule tipleri canavar

sanırım bana dediniz
ben estetik olması açısından söyledim ve o niyetle aldım f/p olarak kule tipleri canavar
Yok hocam size söylemedim stok fan diye yazacaktım yanlışlıkla kule tipi soğutucu diye yazmışım...

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çift kule tipi soğutucu yeterli gibi görünüyor o zaman dediklerinize göre estetik açıdan çok bi kaygım yok dediğiniz ürünlerden birini alırım sağolun yardımlarınız için <3
O soğutucudan çok hayır bekleme hocam

Kullanmış olduğun soğutucunun stok fan dan pek bir farkı yok :cry: Thermalright çift kule tipi soğutucuları tavsiye ederim. Şu an ki işlemcini tek kule de kurtarır fakat ileri dönük işlemci yükselteceğinde soğutucu ihtiyacı duymazsın.

ben şuan 240mm corsair link h100i kullanıyorum 3.4k gibi bir fiyatı vardı estetiklik istersen gayet güzel ancak f/p assasin kule yipi iyi
Kule tipi soğutucu tabii ki de. Örneğin Thermalright Assassin King 120 Se.
O kullandığın soğutucu çok kötü sanırım bir de montajda hata olabilir. Mesela etiket vardı da etiket mi sökülmedi acaba?

Baktın yeni soğutucu da böyle faz değişimli termal pedler var. Ben laptop işlemcisinde yüksek sıcaklıklarda çözüm sağladı bana. Masaüstünde de işe yarayabilir

Baktın yeni soğutucu da böyle faz değişimli termal pedler var. Ben laptop işlemcisinde yüksek sıcaklıklarda çözüm sağladı bana. Masaüstünde de işe yarayabilir
Tamamdır bakarım teşekkür ederim.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çift kule tipi soğutucu yeterli gibi görünüyor o zaman dediklerinize göre estetik açıdan çok bi kaygım yok dediğiniz ürünlerden birini alırım sağolun yardımlarınız için <3
Çift fan olması şart değil hocam tek fanlı kalitelisi de olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: os1_
Hocam bunu 1k civarı bi fiyata buldum ryzen 5 7500f için iş görür diyorsan şuan alacağım.
İş görür. 70 civarı sıcaklık verir yükteyken. İyi diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri