İşlemcim bozulmuşmudur

Kısa devre, bir elektrik devresinde akımın normal yolunu takip etmeyip, düşük dirençli bir yol (örneğin, iki iletkenin doğrudan teması) üzerinden akması durumudur. Bu, aşırı akım çekilmesine, cihazların zarar görmesine, ısınmaya veya yangına neden olabilir. Genellikle sigorta veya devre kesicilerle önlenir.
Hocam şey yaptım güç kaynağını kapattım sonra elektriği boşaltıp açtım sence o yapmışmıdır kısa devre

Hocam şey yaptım güç kaynağını kapattım sonra elektriği boşaltıp açtım sence o yapmışmıdır kısa devre
sadece artık elektriği boşaltmışsın öyle bir şey olmaz zaten kısa devre olsa direk tetik almazdı pc kısa devre diyelim ki bir entegre var zamanla o bozuluyor bozulduğu zaman kısa devre yapabiliyor olay o yani kısa devre zaten sen bir hata yapmadıkça olan bir şey değil

sadece artık elektriği boşaltmışsın öyle bir şey olmaz zaten kısa devre olsa direk tetik almazdı pc kısa devre diyelim ki bir entegre var zamanla o bozuluyor bozulduğu zaman kısa devre yapabiliyor olay o yani kısa devre zaten sen bir hata yapmadıkça olan bir şey değil
Hocam hatam vatandan msı almak

bios güncellerken bu tür şeyler olabilir gayet normal bir durum eskidende vardı şimdi de var sizinde vatanında bir hatası yok
Hocam hatası yok değil şimdi gaming gen vs. Yerlerden alsam direk iade edebiliyorum burada olmaması çok saçma

işlemci ve ekran kartı bozulmaz, anakartın yazılımı gider

Vatan sağolsun değişmiyorlarmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral sistem başta açılıyordu biostan sonra ekran kartı kırmızı yanıp sönmeyee başladı cpu ve dram ışığı yandı sence bunlar bozulmuşmudud

Hocam biri konu açmış b650 tomahawk aynı sorun olmuş
ya tomahawk eskiden çok güzeldi sonradan baya baya (amd tarafında intel kartlarında pek sorun çıkmıyor) bu aralar çok fazla hata bozukluklar çıkıyor

auros alacaktım aldırtmadılar tomahawk tomahawk denildi neyseki tomahawkıda almadım
ben aoros öneriyorum
asrock ta bana göre şuan en güzel kart

ya tomahawk eskiden çok güzeldi sonradan baya baya (amd tarafında intel kartlarında pek sorun çıkmıyor) bu aralar çok fazla hata bozukluklar çıkıyor

ben aoros öneriyorum
asrock ta bana göre şuan en güzel kart
Tomahawk güzel aslında faz sayısı soğutması ama yazılım kötüleşmiş

Geri