Yardım İşlemcim bu fan ile idare eder mi??

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Arkadaşlar şuanda tam olarak 9800x3d alacak bütçemi ayarlamış bulunmaktayım neredeyse. İnşallah haftaya sipariş edeceğim. Fakat şuanda id cooling se224xts kule tipi fanım var. Sıvı soğutmayıda ayarladım ama 1 ay falan gecikecek gibi bütçem nedeniyle. 1 ay falan elimdeki fan ile idare eder mi?? Sadece valorant falan oynayacağım

Arkadaşlar şuanda tam olarak 9800x3d alacak bütçemi ayarlamış bulunmaktayım neredeyse. İnşallah haftaya sipariş edeceğim. Fakat şuanda id cooling se224xts kule tipi fanım var. Sıvı soğutmayıda ayarladım ama 1 ay falan gecikecek gibi bütçem nedeniyle. 1 ay falan elimdeki fan ile idare eder mi?? Sadece valorant falan oynayacağım
Stok Fan Kullanmaktan İyidir İdare Eder .

Rahat götürür merak etme.

Yok olmaz bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü senaryoda işlemcin yüzde 80-90 la çalışır yinede kapanmaz.
Valoda %30 tüketiyor hocam

Orada demek istediğim performansının yüzdesini söylemekti hani sıcaklıktan çok etkilenmez diye kafan rahat olsun sonra değiştirirsin zaten 1 ay idare edersin.
Hmm tamam hocam peki macun sürünce 1 ay sonra yenıden süreyimm

9800x3d oyunlar da 90w güç tüketen bir işlemci, esasında sıvı soğutmaya bile gerek yok kaliteli bir kule tipi soğutucu iş görür...

Hocam günlük kullanım için sorun yaratmaz ağır yükte kullanımlarda çok rahat 80leri geçer diye düşünüyorum ama bozmaz ya da arıza çıkartmaz bu sıcaklıklarda zaten kısa zaman aio da alacakmışsınız sorun yok 👍🏼

Geri