Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
amd 5 5500 işlemci kullanıyorum boşta %90 larda geziyor ısısı neden bu kadar yüksek ne yapabiirm ?
Termal macun değişimi ne zaman yaptınız ve "%90" derken dereceden mi bahsediyorsunuz?amd 5 5500 işlemci kullanıyorum boşta %90 larda geziyor ısısı neden bu kadar yüksek ne yapabiirm ?
eğer ısıdan bahsediyorsanız 2 yıldan beri değiştirmemiştim ve oyun oynarken bile o dereceleri görmedim hocamamd 5 5500 işlemci kullanıyorum boşta %90 larda geziyor ısısı neden bu kadar yüksek ne yapabiirm ?
Soğutucu blokla işlemci tam temas ediyormu ya da blokta bulunan jelatini çıkardınmı termal macunu en son ne zaman değiştirdin kurumuştur belkiamd 5 5500 işlemci kullanıyorum boşta %90 larda geziyor ısısı neden bu kadar yüksek ne yapabiirm ?
aynen 90 derece o yanlıs olduTermal macun değişimi ne zaman yaptınız ve "%90" derken dereceden mi bahsediyorsunuz?
ya bayadır değişmedimTermal macun yeni mi
evet evet ısı 90 da yüzden yanlıs oldueğer ısıdan bahsediyorsanız 2 yıldan beri değiştirmemiştim ve oyun oynarken bile o dereceleri görmedim hocamsoğutucu tam oturmuşmu?
hm kontrol ettim onu oturmus fanlarda çalısıyor termal macundan olabilir 1 senedir değişmedi sanırsamSoğutucu blokla işlemci tam temas ediyormu ya da blokta bulunan jelatini çıkardınmı termal macunu en son ne zaman değiştirdin kurumuştur belki
dediğim gibi 2 yıldan beri değiştirmemiştim ben oyunlarda max 80 gördüm boştayken 90 olması garip soğutucu bloğu kontrol edin bilgisayarı antivirüs ile tarayın hiçbiri olmazsa en yakın zamanda macunu yenileyinaynen 90 derece o yanlıs oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya bayadır değişmedim
tamamdır hocam önerdiğiniz bi antivürs programı varmı peki 1 sene felan oldu değişeli terman macundediğim gibi 2 yıldan beri değiştirmemiştim ben oyunlarda max 80 gördüm boştayken 90 olması garip soğutucu bloğu kontrol edin bilgisayarı antivirüs ile tarayın hiçbiri olmazsa en yakın zamanda macunu yenileyin
kaspersky free deneyebilirsintamamdır hocam önerdiğiniz bi antivürs programı varmı peki 1 sene felan oldu değişeli terman macun
tamamdır knk kendim yapabilirm demi youtubeden baktımda basit duruyortermal macunu değiştir
teşekürler hocam bakyıorumkaspersky free deneyebilirsin
yaparsın basittamamdır knk kendim yapabilirm demi youtubeden baktımda basit duruyor