Çözüldü✓ işlemcim çok ısınıyor ne yapabilirim ?

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
amd 5 5500 işlemci kullanıyorum boşta %90 larda geziyor ısısı neden bu kadar yüksek ne yapabiirm ?

amd 5 5500 işlemci kullanıyorum boşta %90 larda geziyor ısısı neden bu kadar yüksek ne yapabiirm ?
eğer ısıdan bahsediyorsanız 2 yıldan beri değiştirmemiştim ve oyun oynarken bile o dereceleri görmedim hocam :D soğutucu tam oturmuşmu?

Soğutucu blokla işlemci tam temas ediyormu ya da blokta bulunan jelatini çıkardınmı termal macunu en son ne zaman değiştirdin kurumuştur belki

Termal macun değişimi ne zaman yaptınız ve "%90" derken dereceden mi bahsediyorsunuz?
aynen 90 derece o yanlıs oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal macun yeni mi
ya bayadır değişmedim

eğer ısıdan bahsediyorsanız 2 yıldan beri değiştirmemiştim ve oyun oynarken bile o dereceleri görmedim hocam :D soğutucu tam oturmuşmu?
evet evet ısı 90 da yüzden yanlıs oldu

Soğutucu blokla işlemci tam temas ediyormu ya da blokta bulunan jelatini çıkardınmı termal macunu en son ne zaman değiştirdin kurumuştur belki
hm kontrol ettim onu oturmus fanlarda çalısıyor termal macundan olabilir 1 senedir değişmedi sanırsam

aynen 90 derece o yanlıs oldu

ya bayadır değişmedim
dediğim gibi 2 yıldan beri değiştirmemiştim ben oyunlarda max 80 gördüm boştayken 90 olması garip soğutucu bloğu kontrol edin bilgisayarı antivirüs ile tarayın hiçbiri olmazsa en yakın zamanda macunu yenileyin

dediğim gibi 2 yıldan beri değiştirmemiştim ben oyunlarda max 80 gördüm boştayken 90 olması garip soğutucu bloğu kontrol edin bilgisayarı antivirüs ile tarayın hiçbiri olmazsa en yakın zamanda macunu yenileyin
tamamdır hocam önerdiğiniz bi antivürs programı varmı peki 1 sene felan oldu değişeli terman macun

Geri