hocam yarın sökeceğim zaten montaj hatası olduğundan kaynaklıdır muhtemelen macundan olacağını düşünmüyorum yarın tekrar söküp macunu yenileyeceğim sonra tekrar buraya testini atarımknka phantom spirit fazla kacar montaj hatasi bu
merakimdan soruyorum o taş ne ise yariyor@Emir Aydın @CrancyLynx @ANtiQ08 Hocam taktım an itibariyle boşta 49 dereceyi gördü ss alırken 65 dereceye çıktı anlık olarak şuan 55 derecelerde geziyor yazarken 60 oldu gerçi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hiçbir işe yaramıyor hocammerakimdan soruyorum o taş ne ise yariyor
10 numara duruyor bu aradafortinte 95 oluyordu onunda testini yapacağım şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir işe yaramıyor hocamsüs niyetine koydum böbrek taşı olarak dalga konusu olmuştu öyle devam ettiriyorum bende
![]()
stok fan bir yere kadar yetiyor maalesef 88 derece sorunsuz oynarsın 95'i geçmesin fpsyi sabitlersen biraz daha düşecektir.Alıntıyı görüntüle
Fortnite de böyle sonuç aldım 85 dereceyi gördü oyundayken oyunu kapattım ss aldığımda 88 e çıktı ss kayboldu sonra anlamadım buda boştayken oyunu kapatlı cok olmadı
88 iyi hocam fanı söküp macuna baktım erimişti resmen mx6 aslında ve orijinal neden bu kadar hızlı eridi ki oyunda 85i geçmedi oda full ayarlardastok fan bir yere kadar yetiyor maalesef 88 derece sorunsuz oynarsın 95'i geçmesin fpsyi sabitlersen biraz daha düşecektir.
sahte macun olabilir bilemedim.88 iyi hocam fanı söküp macuna baktım erimişti resmen mx6 aslında ve orijinal neden bu kadar hızlı eridi ki oyunda 85i geçmedi oda full ayarlarda
hepsiburada satıcısından aldım resmi satıcıdan direkt kodu okuttum orijinal diyor ama erimişti oda x yapmıştım klasik ama ben thermal grizzly alıştım mx6 aynı şekilde sıkınca az veriyordu doğru az sürmüştüm ben ondan kaynaklı olabilirsahte macun olabilir bilemedim.