Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 Boşta 80 Derece

hocam stok fanla alakası yok bende kullandım çok serin çalışıyor montaj hatası veyahut mx 6 orijinal mi ?
orijinaldir hocam hepsiburadada hepsiburada satıcısından aldım direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En mantıklısı olarak hem oc felan yaparsınız
oc gerek duymuyorum hocam yetiyor bana böyle

Teknik bir sorundan dolayıdır stok fan bu işlemci için çok yeterli.
biliyorum muhtemelen ters taktığım için olabilir birkaç gün daha böyle dursun cumaya kadar alırım phantom spirit daha önce arkadaşıma önerdim 1.5k iken o aldı ben taktım memnun 5500 var onda da

montajı kontrol et hocam mümkün değil bu sıcaklıklarda çalışması 5600 olsa eyvallahta 5500 yani

montajı kontrol et hocam mümkün değil bu sıcaklıklarda çalışması 5600 olsa eyvallahta 5500 yani
o zaman yarın siparişi geçerim ben akşama doğru ne zaman gelirse artık takarım

biliyorum muhtemelen ters taktığım için olabilir birkaç gün daha böyle dursun cumaya kadar alırım phantom spirit daha önce arkadaşıma önerdim 1.5k iken o aldı ben taktım memnun 5500 var onda da
5500 için phantom sprit baya gereksiz olur x123 alsan yeter hocam

o zaman yarın siparişi geçerim ben akşama doğru ne zaman gelirse artık takarım
yeni fan mı sipariş verdin ? stok fan normalde yetiyor dediğğim gibi stok fanın montajından bahsediyom

Ryzen 5 5500 stok fanla da kullanılabilir. Boşta 80 derece olması için anormal bir durum olması lazım. Bu da muhtemelen soğutucuyu yanlış montajlamandan kaynaklanıyordur.
Hocam bu şekilde ram teması ucu ucuna dalgınlığım geldiği için böyle taktım bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Ekler

• 1758489541855.webp
    1758489541855.webp
    85.4 KB · Hit: 18
  • 1758489549916.webp
    1758489549916.webp
    74.1 KB · Hit: 18
Hocam bu şekilde ram teması ucu ucuna dalgınlığım geldiği için böyle taktım bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Sağa veya sola doğru takmak soğutmayı etkilemez. Macunu çok sürmüş olabilirsin, macun çakma olabilir, soğutucuyu tam oturtamamış olabilirsin, anakartın arkasındaki işlemci braketi ve anakart arasına bir kablo sıkışmış olabilir... Bir çok ihtimal var ancak soğutucunun yönünün farklı olması bu ihtimaller arasında değil. Soğutucuyu sök ve Youtube üzerinden rehberleri izleyerek tekrar takmayı dene.

5500 için phantom sprit baya gereksiz olur x123 alsan yeter hocam
hocam birazda geleceğe yatırım olması adına spirit alacağım ileride kardeşime kalacak yükseltme yaparsa eğer fan almak zorunda kalmaz hem

yeni fan mı sipariş verdin ? stok fan normalde yetiyor dediğğim gibi stok fanın montajından bahsediyom
vermedim daha

Sağa veya sola doğru takmak soğutmayı etkilemez. Macunu çok sürmüş olabilirsin, macun çakma olabilir, soğutucuyu tam oturtamamış olabilirsin, anakartın arkasındaki işlemci braketi ve anakart arasına bir kablo sıkışmış olabilir... Bir çok ihtimal var ancak soğutucunun yönünün farklı olması bu ihtimaller arasında değil. Soğutucuyu sök ve Youtube üzerinden rehberleri izleyerek tekrar takmayı dene.
anladım hocam macun bunu aldım aslında orijinal olduğunu düşünüyorum

hocam birazda geleceğe yatırım olması adına spirit alacağım ileride kardeşime kalacak yükseltme yaparsa eğer fan almak zorunda kalmaz hem

vermedim daha

Hocam torunlara mirasmı bırakıcaksın phantom spriti😀 x123 al DDR5 ile birlikte phantom alırsın tabi senin görüşünede saygım var.

vermedim daha

Satıcı Hepsiburada, bu orijinaldir. Dediğim gibi tahminim montaj hatası olduğu yönünde. Macunu da çok ince bir tabaka olacak şekilde sürmen gerekir. (Hayatımda gördüğüm en iyi ekran kartı tutacağı)

Hocam torunlara mirasmı bırakıcaksın phantom spriti😀 x123 al DDR5 ile birlikte phantom alırsın tabi senin görüşünede saygım var.
yok hocam ne torunu ya :D daha çocukları geçtim eşimin olacağı bile belli değil kaldı ki torunlar :D yurtdışına çıkacağım için kardeşime kalacak sistem oda 5500 yetmez ona roblox oynasa bile arada iyi oyunlar oynar illa ki 7500f çakarım ona rahatına bakar

Satıcı Hepsiburada, bu orijinaldir. Dediğim gibi tahminim montaj hatası olduğu yönünde. Macunu da çok ince bir tabaka olacak şekilde sürmen gerekir. (Hayatımda gördüğüm en iyi ekran kartı tutacağı)
yarın kontrol edeyim hocam söküp temizleyip macunu yenileyeyim ben hep X şeklinde yapıyorum aslında bir problem yaşamadım bu zamana kadar ve thermal grizzly kullanıyodum arkadaşla ortak 8gr mx6 aldık yarı yarıya kullanacağız onada sürdüm banada sürmüştüm onda pek problem yok bende böyle oldu yarın kontrol edeyim güzelce

hocam o kartı tutmuyor kart zaten 2 fanlı tutmaya ihtiyacı yok böbrek taşım o anı olsun diye koydum :D şaka bir yana nemrut dağına çıktığımda tümülüsten çaldım 2 tane biri camı tutuyor biri kasanın içinde :D

yok hocam ne torunu ya :D daha çocukları geçtim eşimin olacağı bile belli değil kaldı ki torunlar :D yurtdışına çıkacağım için kardeşime kalacak sistem oda 5500 yetmez ona roblox oynasa bile arada iyi oyunlar oynar illa ki 7500f çakarım ona rahatına bakar
Şöyle abim olaydı iyiydi 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,595
Üyeler
186,083
Son üye
Puuw1999
Geri