İşlemcim ryzen 5 5600 ve çok ısınıyor 95 derece görüyorum oyunlarda genellike 90 derecelerde takılıyor.
bu sizce iyi mi alayım mı fiyat çok yüksek bir şey istemiyorum
X123 kullaniykrdum eski işlemcimde 5600x vardi gayet iyi soğutuyorİşlemcim ryzen 5 5600 ve çok ısınıyor 95 derece görüyorum oyunlarda genellike 90 derecelerde takılıyor.
570tl ye çektim indirim kuponum da varmış teşekkür ettim3 borulu küçük bir kule tipi soğutucu. Yani bu fiyat fazla gibi. 5600 için iş görür de daha iyi bir ürün alınabilir bu fiyat civarına.
Şu ürüne bakabilirsin. Pazaramada kupon ile biraz daha uyguna alınabilir.
![]()
Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
kral ben bunu takamadım işlemciye de fazla baskı yapıyorum pinleri yamultucam bir şey olucak diye de takamadım nasıl yapıcaz ya3 borulu küçük bir kule tipi soğutucu. Yani bu fiyat fazla gibi. 5600 için iş görür de daha iyi bir ürün alınabilir bu fiyat civarına.
Şu ürüne bakabilirsin. Pazaramada kupon ile biraz daha uyguna alınabilir.
![]()
Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com