işlemcim çok ısınıyor

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,298
arkadaşlar amd ryzen 5 3600 işlemcim oyunlarda 93-80 derece arası gidip geliyor yan kapak açıkken 80-85 derece falan oldu ama gene fazla bir değer bence. şimdi ben stok soğutucu kullanıyorum yakında hava soğutmaya geçiceğim ama geçene kadar bu sıcaklık değerleri nasıl düşürebilirim? yardımcı olurmusunuz

Önceden de açmıştın bu konuyu, Core Performance Boost kapat demiştik. Belki başka biriydi ama ben sen diye hatırlıyorum.

arkadaşlar amd ryzen 5 3600 işlemcim oyunlarda 93-80 derece arası gidip geliyor yan kapak açıkken 80-85 derece falan oldu ama gene fazla bir değer bence. şimdi ben stok soğutucu kullanıyorum yakında hava soğutmaya geçiceğim ama geçene kadar bu sıcaklık değerleri nasıl düşürebilirim? yardımcı olurmusunuz
kanka i5 9400f var bende şu anda 3kere kendine restart attı sıcaklıktan normal o

Yeni soğutucu al t6 ultra önerdiler ve biraz araştırınca cidden fark olduğunu gördüm bi postda 60 derecelere iniyor yazmışlar

normal. laptop alacaklara uyarı yapayım. 3200U Çok pis ısınıyor edgede 70-90 derece.

Yeni soğutucu al t6 ultra önerdiler ve biraz araştırınca cidden fark olduğunu gördüm bi postda 60 derecelere iniyor yazmışlar
4.2ghz de çalıştırıyolar işlemciyi 100% yükde

yakında alacağım zaten 1 soğutucu ama t6 ultra kasama sığmıyor malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben cevap vermiş olmam lazım, eğer sensen o tabii. Anakartın B450M-K mıydı?
asus b450m dragon anakartım

yakında alacağım zaten 1 soğutucu ama t6 ultra kasama sığmıyor malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus b450m dragon anakartım
bende alcam sığmaz diye korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,510
Üyeler
203,174