500 sabit oynıyamıyorum valoda daha ne kdr düşüş olsun50 den 60 baya büyük olmuş fazla bile degil sanmıyorum öyle ahım şahım düşüş yaşıycagını
Kral 60 derece bu oyunda az mı sence boşta 47 48 lerde termal macunda 1 hafta önce sürdümİşlemcinin termal macununu değiştirsende arkadaşın dediğin gibi öyle ahım şahım fark göreceğini düşünmüyorum
Kral benim işlemci yükte değilken 60 65 de o sıkıntı dün 50 ysi bugün 10 derecelik fark olmazhavalar sıcaklamaya başladı ve 60 kötü bir değer değil 75 üzerine çıkmasın yeter benim işlemci yükte max 62 gördü sanırsam oda sıcak ve havasız diye herhalde boşta ise 40 derece (aida64 ile test yaptım)
olmaz zaten nerden bakıyorsun değerlereKral benim işlemci yükte değilken 60 65 de o sıkıntı dün 50 ysi bugün 10 derecelik fark olmaz
Msı center msı afterburnerolmaz zaten nerden bakıyorsun değerlere
Yok frekans aynı ama performans kaybı çok yaşıyorumSıcaklığa değil frekansa bakın. Sıcaklık yüksek olabilir, bu durumun frekansa etkisi varsa performans kaybı yaşarsınız.
55 - 60 normaldir ya bence. Bilemedim.500 sabit oynıyamıyorum valoda daha ne kdr düşüş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral 60 derece bu oyunda az mı sence boşta 47 48 lerde termal macunda 1 hafta önce sürdüm
Macun dsha 1 hafta önce sürdüm bide boşta nerdeyse 10 derece etki etmez 1 gündeMacun değişimi ve kasadaki fanları bir güzel temizle havalar biraz ısındı arkadaşların dediği gibi 3-5 derece oynar, sen yine de bakım yap
Kral dereceler normal ben i7 80 derecelerde kullandım sıkıntı niye böyle oldu ve performans düşüşü var55 - 60 normaldir ya bence. Bilemedim.