İşlemcim ısınmaya başladı

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
509
Merhaba arkadaşlar r7 9800x3d işlemcim valorantta 50 geçmezken şimdi 60 larda ve bu fps değerlerimi baya düşürüyor neden olabilir

50 den 60 baya büyük olmuş fazla bile degil sanmıyorum öyle ahım şahım düşüş yaşıycagını

İşlemcinin termal macununu değiştirsende arkadaşın dediğin gibi öyle ahım şahım fark göreceğini düşünmüyorum

50 den 60 baya büyük olmuş fazla bile degil sanmıyorum öyle ahım şahım düşüş yaşıycagını
500 sabit oynıyamıyorum valoda daha ne kdr düşüş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcinin termal macununu değiştirsende arkadaşın dediğin gibi öyle ahım şahım fark göreceğini düşünmüyorum
Kral 60 derece bu oyunda az mı sence boşta 47 48 lerde termal macunda 1 hafta önce sürdüm

havalar sıcaklamaya başladı ve 60 kötü bir değer değil 75 üzerine çıkmasın yeter benim işlemci yükte max 62 gördü sanırsam oda sıcak ve havasız diye herhalde boşta ise 40 derece (aida64 ile test yaptım)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
havalar sıcaklamaya başladı ve 60 kötü bir değer değil 75 üzerine çıkmasın yeter benim işlemci yükte max 62 gördü sanırsam oda sıcak ve havasız diye herhalde boşta ise 40 derece (aida64 ile test yaptım)
Kral benim işlemci yükte değilken 60 65 de o sıkıntı dün 50 ysi bugün 10 derecelik fark olmaz

Macun değişimi ve kasadaki fanları bir güzel temizle havalar biraz ısındı arkadaşların dediği gibi 3-5 derece oynar, sen yine de bakım yap

Sıcaklığa değil frekansa bakın. Sıcaklık yüksek olabilir, bu durumun frekansa etkisi varsa performans kaybı yaşarsınız.

Sıcaklığa değil frekansa bakın. Sıcaklık yüksek olabilir, bu durumun frekansa etkisi varsa performans kaybı yaşarsınız.
Yok frekans aynı ama performans kaybı çok yaşıyorum

500 sabit oynıyamıyorum valoda daha ne kdr düşüş olsun

Kral 60 derece bu oyunda az mı sence boşta 47 48 lerde termal macunda 1 hafta önce sürdüm
55 - 60 normaldir ya bence. Bilemedim.

Macun değişimi ve kasadaki fanları bir güzel temizle havalar biraz ısındı arkadaşların dediği gibi 3-5 derece oynar, sen yine de bakım yap
Macun dsha 1 hafta önce sürdüm bide boşta nerdeyse 10 derece etki etmez 1 günde

55 - 60 normaldir ya bence. Bilemedim.
Kral dereceler normal ben i7 80 derecelerde kullandım sıkıntı niye böyle oldu ve performans düşüşü var

Son düzenleme:
Geri