İşlemcime OC Yapılabilir Mi?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,sistem özelliklerim imzamda yazıyor.Sistem fazla ısınmıyor işlemci tüm oynadığım oyunlarda 53'ü geçmedi.Psu'm 350W 12V kanalından 220W veriyor.Bu işlemcinin OC desteği var mı ve varsa nasıl yapılır?

BIOS ekranını paylaşır mısınız anakartınız nedir ?

Anakartınız nedir?

Arkadaşlar öncelikle selam,sistem özelliklerim imzamda yazıyor.Sistem fazla ısınmıyor işlemci tüm oynadığım oyunlarda 53'ü geçmedi.Psu'm 350W 12V kanalından 220W veriyor.Bu işlemcinin OC desteği var mı ve varsa nasıl yapılır?
İntel işlemcilerdi belirli bir seri dışında hiçbir işlemci OC olmuyor. -K serisiydi OC olabilen serinin adı sanırım-
Sizin işlemci baya eski olduğundan yapılıyor mu bilmiyorum ama.

Bios'a nerden gireceğimi bilmiyorum.Anakart : Asus P5G41t-m lx.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus P5G41t-m lx.
Yapılır.
PC açılırken klavyenizdeki 'Delete' tuşuna arka arkaya basın. (Kısaltması Del olabilir.

İntel işlemcilerdi belirli bir seri dışında hiçbir işlemci OC olmuyor. -K serisiydi OC olabilen serinin adı sanırım-
Sizin işlemci baya eski olduğundan yapılıyor mu bilmiyorum ama.
İntel de öyle bir şey yok dostum benim şu an ki İ3 550 işlemcime de aldığım X3440'a da overclock yapılıyor.

Yapılır.
PC açılırken klavyenizdeki 'Delete' tuşuna arka arkaya basın. (Kısaltması Del olabilir.

İntel de öyle bir şey yok dostum benim şu an ki İ3 550 işlemcime de aldığım X3440'a da overclock yapılıyor.
Bios'a girince tam olarak nerenin fotoğrafını atmam gerek? Malum pcyi kapatınca soramıcağım tekrardan açılana kadar.

Asus P5G41t-m lx.
Yapılır işlemcin nedir? X5460 3.60 ghz tuttu

Asus P5G41t-m lx.
Bilgisayarı yeniden başlatırken art arda f2'ye bas (bisileri kurcalama)

Bios'a girince tam olarak nerenin fotoğrafını atmam gerek? Malum pcyi kapatınca soramıcağım tekrardan açılana kadar.
İlk ekranı atın BIOS'a girdiğiniz an ondan sonra ben size anlatırım.
Telefona geçme şansınız yok mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,657
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur
Geri