hocam güç testlerini atmış zaten. eğer bahsettiğin test sıcaklık testiyse HWİNFO64 indirebilirsin.arkadaşlar ekran kartım yok. işlemciyi test edebilecegim uygulamaların linkini atar mısınız.
7800X3D VAR HOCAM görüntü alıyorum. ekran kartını indirimlerde alacagımApu islemcin var bunu kastettin heralde.
Ekran akrtsiz sistem calismaz cnku.
Aida64, occt gibi progrmalarda 30dakika %100 yukte calistirip bu yuk sirasinda sicaklik degerlerini voltaj degerlerini ve cokme gibi sodunlar hatalar cikip cikmadigni test edebilirsin.
Performans testi istiyorsan cinbench testi yap ve ayni model islemcinin cinbench testinr internetren bak.
Internetteki ile sendeki puanlar yakinsa sorun yok.
Tam olarak bende aynısını yapıyorum.İndirim bekliyorum ekran kartı için7800X3D VAR HOCAM görüntü alıyorum. ekran kartını indirimlerde alacagım
kasımda taksit olayı artıyor mu?Tam olarak bende aynısını yapıyorum.İndirim bekliyorum ekran kartı için
cuma günleri indirimlerini takip ediyorum.5070ti beyaz indirimde yakalamayı umuyorum...Ayrıca monitör de araştırıyorum sen ne tercih ettinkasımda taksit olayı artıyor mu?