Neler Yeni

İsmet İnönü Neden Sevilmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Ülkeye sağladığı sayısız hizmet olmasına rağmen hem islamcı hem de bazı kemalistlerin sevmemesini anlamıyorum.Hadi islamcılar Atatürkü de sevmiyor ama Kemalistlerin sevmemesi garip geliyor.
Sizin İnönü hakkındaki görüşleriniz neler?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Çok tartıșmaya açık bir adam.+12 yaș veletler adalar teorisini öne sürerler genellikle.2. Dünya savașına sokmayarak ülkeyi büyük felaketleri önlemiștir aslında ama bazıları da bunun yeterli olmadığını söyler.Tartıș tartıș bitmez ben saygı duyarım.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
1672425640189.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sevilecek bi adam olmadığı için burda söyeyip banlanmak + kavga çıkarmak istemiyorm
Sövmediğin sürece kimsenin banlayacağını düşünmüyorum.Ayrıca İnönün de öyle çok büyük hakaretler edilecek şeyler yaptığı söylenemez bence

Sagittarius

80+ Silver
Ülkeye sağladığı sayısız hizmet olmasına rağmen hem islamcı hem de bazı kemalistlerin sevmemesini anlamıyorum.Hadi islamcılar Atatürkü de sevmiyor ama Kemalistlerin sevmemesi garip geliyor.
Sizin İnönü hakkındaki görüşleriniz neler?
Kendisi Ülkeye 2 yararı olduysa 4 zararı olmuştur 1932 doğumlu dedem 2011 de vefaat etti ama çoğu şeyi ondan öğrendim Libya meselesi Libya biza dahil olacakken İsmet İnönü reddetmiştir

Eğitim sistemi yeniden düzenlenirken ABD liler ile bir anlasma imzalanmış ve İsmet İnönü bu anlaşmayı maddeleriyle oynamadan kabul etmiştir

Şuanki Eğitim sisteminin gelişinin temeli diyelim

Hadi 2.Dunya savaşına sokmadı illaki bişey dönmüştür bilemeyiz ama bunu artı olarak sayarız

Ben sevmiyorum kendisini İslâm i tarafta nefret ediyorum onun dışında

Kendi kızının açıklamasiyla İsmet İnönünün son sözü Yunan Alfabesi dir kendisi artık kime çalışıyordu yada Neden Yunan Alfabesi Teori üretmekten başka bir şey bulamayız gerçeği biliyoruz çoğumuz aslında ama kanıt yok

Kanıt olmayan bilgi iftiradır....

Alfha13

80+ Silver
Genel bir algı var, kimse de araştırmak istemediği için mevcut bilgileri doğru kabul ediyor. Adaları kim verdi diye sokakta 10 kişiye sorsan 8'i İsmet der. Çoğunlukla bilgisizlikten yani, ha öyle çok da sevilecek biri de değil bence. Atatürk'ün başlattığı çalışmaların bozulmaya ve yanlış yorumlanmaya başladığı dönemde baştaki adam o, gerçi bu İnönü'den bağımsız da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,194
Üyeler
165,782
Son üye
Darknight34
Top Bottom