Lost_Dragon
80+ Silver
Dahası
60 dolar verip oyun alabiliyorum diyorsun yaniHangi oyun şirketleri İsrail'i destekliyor yada hangi oyunlar
60 dolar verip oyun alabiliyorum diyorsun yaniHangi oyun şirketleri İsrail'i destekliyor yada hangi oyunlar
Gerek yok kardeşim saçma sapan işlere. Almıyoruz olay bitiyor.İçmedende dökebilirsin iç diye zorlayan yok
türk müsün bilmiyorum ama eğer türksen filisitn için yaptığın her şeyde kendi türklüğünden ödün veriyorsun filistin türkiyeye düşman bir millet ermeni soykırımını destekler ermenistana destek verir vs vsHangi oyun şirketleri İsrail'i destekliyor yada hangi oyunlar
Cidden ha filistin denilen yer Doğu Türkistan meselesinde çini destekliyor, bizim ülkedekilerse türklükten çıkıp araplaştığı için filistin diye kendini parçalıyor. Bu topraklarda Türklük islamiyetten önce gelmeliydi ama sağolsunlar cidden güzel araplaştırdılar memleketi
benim asıl merak ettiğim normalde hiçkimse doğu türkistanı hatırlamaz ama ne zaman filistinde zulüm var dense doğu türkistana yardım edin önce diye ağlamaya başlarlar. Zulüm her yerde zulümdür. Doğu Türkistan'a terörist diyen o davara da burdan selam. Görücez onun sonunuCidden ha filistin denilen yer Doğu Türkistan meselesinde çini destekliyor, bizim ülkedekilerse Türklükten çıkıp araplaştığı için filistin diye kendini parçalıyor. Bu topraklarda Türklük islamiyetten önce gelmeliydi ama sağolsunlar cidden güzel araplaştırdılar memleki
Düşmanımız bile olsalar yardım etmemiz lazım ama bu kola dökerek olmaz ya da ürünlerini almayaraktürk müsün bilmiyorum ama eğer türksen filisitn için yaptığın her şeyde kendi türklüğünden ödün veriyorsun filistin türkiyeye düşman bir millet ermeni soykırımını destekler ermenistana destek verir vs vs
Sokak röportajlarında soruyolar savaşmaya gitmek ister misiniz diye, evet diyolar ve hemen kaydedelim sizi dediklerinde geri vites yapıyolar. Siyasal islama hoşgeldinizşuna bak kimler miting düzenliyor
devam beyler
katılmıyorum tarafsız kalmak tercihimdir kudüs e dokunamazlar zaten baktığın zaman 3 semani dinde de önemli yeri olan bir yer israil bile bir şey yapamazDüşmanımız bile olsalar yardım etmemiz lazım ama bu kola dökerek olmaz ya da ürünlerini almayarak
askerliğini bedelli yapmış biriSokak röportajlarında soruyolar savaşmaya gitmek ister misiniz diye, evet diyolar ve hemen kaydedelim sizi dediklerinde geri vites yapıyolar. Siyasal islama hoşgeldiniz
Sorun da bu evet bu topraklar Türk ama Doğu Türkistan'ı hep unutuyorbenim asıl merak ettiğim normalde hiçkimse doğu türkistanı hatırlamaz ama ne zaman filistinde zulüm var dense doğu türkistana yardım edin önce diye ağlamaya başlarlar. Zulüm her yerde zulümdür. Doğu Türkistan'a terörist diyen o davara da burdan selam. Görücez onun sonunu
Zaten şu saate kadar yapılmadıysa hiç yapılmazkatılmıyorum tarafsız kalmak tercihimdir kudüs e dokunamazlar zaten baktığın zaman 3 semani dinde de önemli yeri olan bir yer israil bile bir şey yapamaz
unutmuyorlar aslındaSorun da bu evet bu topraklar Türk ama Doğu Türkistan'ı hep unutuyor