İss önerisi türknet hariç

Reaksiyon skoru
144
Arkadaşlar türknetteyim şu anda ve hiç memnun değilim iss değiştireceğim birkaç sorum var
Modemi geri iade edebiliyor muyuz
Superbox alsam ping problemi yapar mı
Redbox alsam ping problemi yapar mı
Altyapım adsl hangi iss sorun çıkarmaz
Adsl olduğundan dolayı superbox veya redbox düşünüyorum başka öneriniz var mı

Arkadaşlar türknetteyim şu anda ve hiç memnun değilim iss değiştireceğim birkaç sorum var
Redbox kullanıyorum. Bayii'ye başvurun deyin almak istiyorum yakınınızda baz istasyonu varsa alın. Redbox zaten memnun kalmazsan ilk 15 gün iade hakkın var taahhütname'de yazıyor. CS'de 60 70 ms LoL'de 30 Valorant'ta 40 50 ms Fortnite'da 60 70 alıyorum.

Superbox gibi hizmetler oturduğun yere ve saat e göre değişiyor. Milenicom bakabilirsin

Redbox kullanıyorum. Bayii'ye başvurun deyin almak istiyorum yakınınızda baz istasyonu varsa alın. Redbox zaten memnun kalmazsan ilk 15 gün iade hakkın var taahhütname'de yazıyor. CS'de 60 70 ms LoL'de 30 Valorant'ta 40 50 ms Fortnite'da 60 70 alıyorum.
Şu anki hattım Vodafone. Hız testi yapsam o sonuçları alır mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ping değerlerin çok iyi denesem mi diye düşüneceğim zaten 15 günde belli olur

Superbox gibi hizmetler oturduğun yere ve saat e göre değişiyor. Milenicom bakabilirsin
Babamın sıcak bakacağını düşünmüyorum Türkneti zor ikna ettim ve sonuç ortada. Türk telekom turkcell veya redbox düşünüyorum

Millenicom veya Netspeed.

Şu anki hattım Vodafone. Hız testi yapsam o sonuçları alır mıyım

Ping değerlerin çok iyi denesem mi diye düşüneceğim zaten 15 günde belli olur

Babamın sıcak bakacağını düşünmüyorum Türkneti zor ikna ettim ve sonuç ortada. Türk telekom turkcell veya redbox düşünüyorum
Evet alırsın. USB ile 4.5G internet ver telefonuna ölüm maçı gir o pingi alırsın. Ben denedim öyle aldım.

Vodafone kullanıyorum normal internet mağazadan iletişim kurmayı unut mağaza satış yapıp sattığı ürünün arkasında durmuyor
Müşteri hizmetlerine ulaşmak zor kuzenim turk telekomda çok hızlı ulaşıyor ve ilgililer kanserler asla vodafone önermem

Deniyorum şu anda
Denedim 90ping sabit en azından 1200 değil ama yine de zayıf

Vodafone kullanıyorum normal internet mağazadan iletişim kurmayı unut mağaza satış yapıp sattığı ürünün arkasında durmuyor
Müşteri hizmetlerine ulaşmak zor kuzenim turk telekomda çok hızlı ulaşıyor ve ilgililer kanserler asla vodafone önermem
Tt nin böyle kötü altyapılara yönelik redbox gibi hizmeti var mı

Son düzenleme:
Denedim 90ping sabit en azından 1200 değil ama yine de zayıf

Tt nin böyle kötü altyapılara yönelik redbox gibi hizmeti var mı
Muhtemelen yok

Geri