Neler Yeni

İstanbulda lise okumak

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
İstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs.
İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
İstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs.
İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.
Yuzlerce okul binlerce insan var sence nasil cevap verelim

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
iyi bir lise seçersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
seçtiğin okula bağlı üsküdarda anadolu lisesindeyim hiç öyle büyük bir kavga olmadı olursa da okul çıkışı başka okullarla kavga edildiğini gördüm bıçak falan fasa fiso gözünü korkutmasınlar ama mesleğe gidiyosan ben bir şey diyemem geçmiş olsun

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
eziyet, daha geçen gün okula dışarıdan girip sınıftaki çocuğu dövdüler. tabii liseden liseye değişir. ben şuan sadece iğreniyorum her şeyden. lise hayatımı mahvetti. istanbul'da olmaktan nefret ediyorum adeta. gideceğin okula göre, ortamına göre değişir elbette.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
seçtiğin okula bağlı üsküdarda anadolu lisesindeyim hiç öyle büyük bir kavga olmadı olursa da okul çıkışı başka okullarla kavga edildiğini gördüm bıçak falan fasa fiso gözünü korkutmasınlar ama mesleğe gidiyosan ben bir şey diyemem geçmiş olsun
iyi bir lise seçersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Yuzlerce okul binlerce insan var sence nasil cevap verelim
Anadolu lisesine gideceğim, genel olarak nasıl? Yabancılık çeker miyim, yani özgüvenim yerinde

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Anadolu lisesine gideceğim, genel olarak nasıl? Yabancılık çeker miyim, yani özgüvenim yerinde
anadoluysa sıkıntı yok için rahat olsun
yabancılık tabi ki çekersin bunun istanbulla liseyle alakası yok sonuçta bambaşka bir yerde bambaşka şnsanlarla berabersin ama hızlı alışırsın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
ne alaka bu bahsettiginiz seyler her sehirde var. adana da okusaniz daha mi iyiydi?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
anadoluysa sıkıntı yok için rahat olsun
yabancılık tabi ki çekersin bunun istanbulla liseyle alakası yok sonuçta bambaşka bir yerde bambaşka şnsanlarla berabersin ama hızlı alışırsın
Pek emin değilim küçük bir şehirde oturuyorum ve geçen sene şakasına oyunda arkadaşlara küfür etmiştim grupta sınıftan arkadaşın diğer arkadaşları da varmış 8-9 kişi dövmeye geldiler zar zor yırttım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alaka bu bahsettiginiz seyler her sehirde var. adana da okusaniz daha mi iyiydi?
İstanbul büyük şehir sonuçta böyle şeylerın olma olasılığı daha fazla önceden sorayım diyorum ki ona göre millete daha kibar vs. yaklaşırım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Pek emin değilim küçük bir şehirde oturuyorum ve geçen sene şakasına oyunda arkadaşlara küfür etmiştim grupta sınıftan arkadaşın diğer arkadaşları da varmış 8-9 kişi dövmeye geldiler zar zor yırttım

İstanbul büyük şehir sonuçta böyle şeylerın olma olasılığı daha fazla önceden sorayım diyorum ki ona göre millete daha kibar vs. yaklaşırım
Kendi arkadaş grubun olana kadar kimseye bulaşma he de geç. Kendi arkadaş grubun olunca bir şey olmaz en fazla çıkışta vs atarsınız anı olur işte :d

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
liseden liseye değişir mesela bölgemde bıçaklanma garantili anadolu liseside var hiç kavga görmediğim okulumda var uyuşturucu satılıyor diye 2 yıl boyunca ortaokul çıkışıma polis geliyordu çıkışlar hep duman altıydı hepte kavga olurdu gece çıkıyorduk ne oluyor belli değildi

he bide yakın yere taşınmıcaksan ulaşım nanay 3km yolu 1 saat 15dkda gidiyorum kulaklık lazım müziksiz geçmiyor yol

Top Bottom