😑😑😑 İtiraf Ediyoruz 😑😑😑

programı tutturamadığım için ne uyku ne iş ne oyun düzenim kalmadı donanıma bile haftadda 1 zor giriyorum fakat buna rağmen her gün buradaymış gibi davranıyom

forumda çok kişiye mesaj yazmaya üşendiğim için herkesin yorumunu beğeniyorum

devamı sizde

Forumda zamanında eski sevgilimle alakalı bir konu açmıştım bilen bilir öneri konusu, kız konuyu okuyup bana yazmıştı seneler sonra. Konuyu ve tüm yanıtlarını okuyunca yerin dibine girmiştim aklıma geldi gecenin ikisinde gene yerin dibine girdim hey Allahım

Forumda zamanında eski sevgilimle alakalı bir konu açmıştım bilen bilir öneri konusu, kız konuyu okuyup bana yazmıştı seneler sonra. Konuyu ve tüm yanıtlarını okuyunca yerin dibine girmiştim aklıma geldi gecenin ikisinde gene yerin dibine girdim hey Allahım
Ya bunu da okursa

İste bu yüzden tanidiklarima bu forumda takıldığını soylemiyorum

İşte o zaman naneyi yedim

Bu forumda olduğumu bende söylememiştim nasıl bulduğuna dair en ufak bir fikrim bile yok söylemedi bana nasıl bulduğunu
Denk gelme ihtimali sıfır muhtemelen başka bir iş var

Evrimli mega şövalye oynuyorum (oyunu ciddi oynamıyorum)

Mia malkovayı cok sevıyorum

Ekler

• Screenshot_90.webp
    Screenshot_90.webp
    14.6 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,128
Üyeler
183,387