Neler Yeni

İtiraf Konusu (Utanma gel itiraf et)

Strelok

80+ Silver
- Okulun en 10/10 kızıyla bile beraber olsam , her zaman aklım o diğer 3/10 luk kızlarda kalır . :PeepoLeave:
- Çoğu kişinin linçlediği yeni nesil rapçilerin çoğu şarkısı olmasa da güzel olanları dinliyorum ve prod. olduğum için onlarla çalışmak isterdim 🎹
-Ne kadar dışarıdan dürüst ve doğru biri olarak görünsem de dedikoducu ve menfaatçi biriyimdir. :poop:
-Aklım hala eskimde ve yalnız olmadığım için bana açılamayan kızlarda 😶‍🌫️
-Bi keresinde günde 3 posta ...
- Ortaokul zamanlarında devlet destekçisiydim
ortada herkes devlet destekçisiydi evlat merak etme

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
ilkokulda duyma engelli bir kız vardı. Çok fazla zorbalık yapmıştım. 2 cihazını kırmıştım. Benim yüzümden sadece 1 dönem kaldı.
Şu an onla barışsam da özrünü alsam da arada bir ziyaretine giderim. Gerçekten yapılacak iş değil. Yine bu konuyu aklıma getirdiğin için konuyu açan senin...
bi tane anime filmini aklıma getiriyor ama ismini çıkaramadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

valorantı hileli oynuyorum (rage)

colorbot userlar gaydir

gerçi pek bi itiraflık olayı yok öyle işte arada girer 10-20 maç atar çıkarım bazen spoof atmaya üşeniyorum 2-3 maç oynayıp ban yiyorum öyle işte zevkli

ek olarak uyarılarımı görebiliyormusunuz bilmem ama 12/12 uyarı (normalde timeout almam lazım neyse) bu uyarıların 4-5 tanesi sanırım smırf kasanlara sövdüğüm için şimdi hile ile millete - yediriyorum öncedende bu tarz oyun oynamışlığım var neden smurf kasanlara bu kadar taktım gram bilgim yok xD

Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Sonraki gün okula gitmemek için yaptıklarım:
1- Islak çorapla yatmak
2- Demir hastalığım olduğu için Ferrum içiyordum o da karın ağrısı yapıyordu 2 tane ondan içtim
3- Boğaz ağrısı için buz yedim
4- Kusmak için tuzlu su içtim
5- Hasta numarası yaptım

Sonraki gün hasta oldum ama yine okula gittim maalesef

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Sagittarius

80+ Silver
ilkokulda duyma engelli bir kız vardı. Çok fazla zorbalık yapmıştım. 2 cihazını kırmıştım. Benim yüzümden sadece 1 dönem kaldı.
Şu an onla barışsam da özrünü alsam da arada bir ziyaretine giderim. Gerçekten yapılacak iş değil. Yine bu konuyu aklıma getirdiğin için konuyu açan senin...
Tek bumu:D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Anlamadım. Neden öyle bişey olsun?😀
15 temmuz darbeden sonra fetönün ödül olarak f serisi 1 dolarları vs dağıttığı söylendi çoğu kişi ya bozdurdu yada sattı bu durumdan içeri alınan mazlum insanlar bile var 🇹🇷🇹🇷

Son düzenleme:

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
ŞŞŞH

bi tane anime filmini aklıma getiriyor ama ismini çıkaramadım

valorantı hileli oynuyorum (rage)

colorbot userlar gaydir

gerçi pek bi itiraflık olayı yok öyle işte arada girer 10-20 maç atar çıkarım bazen spoof atmaya üşeniyorum 2-3 maç oynayıp ban yiyorum öyle işte zevkli

ek olarak uyarılarımı görebiliyormusunuz bilmem ama 12/12 uyarı (normalde timeout almam lazım neyse) bu uyarıların 4-5 tanesi sanırım smırf kasanlara sövdüğüm için şimdi hile ile millete - yediriyorum öncedende bu tarz oyun oynamışlığım var neden smurf kasanlara bu kadar taktım gram bilgim yok xD
A Slient Voice.

Top Bottom