- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ ol abimm.Sana bişey demiyorum kardeşim benim sen bilmeyebilirsin bu çok doğal adam nasıl bilmiyor da dükkan açıyor ona sitem ediyorum senlik hiçbir şey yok canım
Sağ ol abimm.Sana bişey demiyorum kardeşim benim sen bilmeyebilirsin bu çok doğal adam nasıl bilmiyor da dükkan açıyor ona sitem ediyorum senlik hiçbir şey yok canım
Ben hiç böyle bişey görmedim böyle bişey yok bence ben bir ürün satın aliyorsam sıfır olarak ambalaj li sıfır kutuda gelir onu ilk ben açarımknk adamlar denemek amaclı acıyorlar bılmeden konusmayın lutfeen
ozaman de monte alırsın knk monte edılsın dersen acarlar test etmek ıcınBen hiç böyle bişey görmedim böyle bişey yok bence ben bir ürün satın aliyorsam sıfır olarak ambalaj li sıfır kutuda gelir onu ilk ben açarım
Hazır sistemlerde o iş öyle olmuyor montaj yapılması için kutular etiketler açılırBen hiç böyle bişey görmedim böyle bişey yok bence ben bir ürün satın aliyorsam sıfır olarak ambalaj li sıfır kutuda gelir onu ilk ben açarım
Hayir 2.el sqtmazlarArkadaşlar selam Bugün ben 7700 xtli bir sistem aldım Ama aklıma takıldı demin bir bilgisayarcı ile konuştum Bu kutusuz rame ve tray işlemci ikinci el oluyormuş ekran kartı kutusunun da stickerı yoktu açıktı yani ben orada görmüştüm Bunlar ikinci el mi tereddüt düştü içime
O farklı bu arkadaşın dedi farklı bu dediniz doğru zatenozaman de monte alırsın knk monte edılsın dersen acarlar test etmek ıcın
bu arkadas ıtopyadan alacakmıs baktıgı yer bılgısayarcı ıtopya boyler yaparmı dıye soruyorO farklı bu arkadaşın dedi farklı bu dediniz doğru zaten
Yok şöyle düşün sen aldın ya ürünü sana sattıktan sonra onun içine sistem kurmaları ve kartı, diğer kompenentleri test etmeleri lazım. Bunu zaten görüntü almadan yapamaz. O sebepten.Ben almasam bile bir bilgisayarda deniyorlar yani çalışıp çalışmadığını göstergesi diye Ya bunu deseler yeterdi hocam ya da ben anlayamadım bayağı bir üstüme geldi arkadaşlar da sorun değil yani Bilmemek ayıp değil