Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya 2 el mi satıyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,527
İsim
Kerem Çavuş
Şüphen varsa ürünü teslim almayabilirsin bu arada öyle bir hakkın da var

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arda
Şüphen varsa ürünü teslim almayabilirsin bu arada öyle bir hakkın da var
Pazartesi oyle yapayim hocam çünkü 7700xtnin üstünde koruma bandı yoktu ben de aldım hatta elledim olmadığını gösterdim takıntılı mısın oğlum diyip gülerek bir tane daha aldı aynısından o da açıktı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,527
İsim
Kerem Çavuş
Pazartesi oyle yapayim hocam çünkü 7700xtnin üstünde koruma bandı yoktu ben de aldım hatta elledim olmadığını gösterdim takıntılı mısın oğlum diyip gülerek bir tane daha aldı aynısından o da açıktı
7700xtnin hangi modeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
crazy
Ekran kartın da neden bant yok o zaman ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart açıktı banti da yoktu, o zaman geldiğin de sorgulayayım
belki gigabyte gpuların kutusunda bant yoktur ki bant olsa ne olur, olmasa ne olur, neden inatla 2. el olduğuna inanmaya çalışıyosun ki, git mağazaya olay çıkar istersen, üstüne iade de edersin, bu kadar takıntılı olmayın hayat kısa

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arda
belki gigabyte gpuların kutusunda bant yoktur ki bant olsa ne olur, olmasa ne olur, neden inatla 2. el olduğuna inanmaya çalışıyosun ki, git mağazaya olay çıkar istersen, üstüne iade de edersin, bu kadar takıntılı olmayın hayat kısa
Hocam adamlar bios ekranını görüp kapatacağız dedi test de etmiyorlar e kartın bandı da yok ne anlayayım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,527
İsim
Kerem Çavuş
Hocam adamlar bios ekranını görüp kapatacağız dedi test de etmiyorlar e kartın bandı da yok ne anlayayım
Zaten görüntü veriyorsa çalışıyodur amaç da o , yük testi yaptıklarını mı sanıyorsun , sen kimseden bir şey alma bence ya da alacaksan demonte kapalı kutu al bilgisayarcı abinle monte edin içiniz en rahat bu şekilde olur

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arda
Eagle mı gaming oc mi hangisi
Screenshot_20240803-182635_WhatsApp.jpg

Zaten görüntü veriyorsa çalışıyodur amaç da o , yük testi yaptıklarını mı sanıyorsun , sen kimseden bir şey alma bence ya da alacaksan demonte kapalı kutu al bilgisayarcı abinle monte edin içiniz en rahat bu şekilde olur
Hocam yeter artık gömüp durdunuz bilmediğimiz için soruyoruz ayip ama yani

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,527
İsim
Kerem Çavuş
Kutu açılım videolarına bak , bant normalde var mıymış

Alıntıyı görüntüle

Hocam yeter artık gömüp durdunuz bilmediğimiz için soruyoruz ayip ama yani
10 kişi aynı şeyi söylüyor aynı cevabı veriyorsun , bu kadar şüphen varsa bence teslim alma direkt en hayırlısı o olur

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arda
Bilgisayarcı abi derken? n adamı tanımıyorum bile yolunmun üstü diye sordum

Kutu açılım videolarına bak , bant normalde var mıymış

10 kişi aynı şeyi söylüyor aynı cevabı veriyorsun , bu kadar şüphen varsa bence teslim alma direkt en hayırlısı o olur
Tamam alacağım teslim sorun olmaz umarım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar selam Bugün ben 7700 xtli bir sistem aldım Ama aklıma takıldı demin bir bilgisayarcı ile konuştum Bu kutusuz rame ve tray işlemci ikinci el oluyormuş ekran kartı kutusunun da stickerı yoktu açıktı yani ben orada görmüştüm Bunlar ikinci el mi tereddüt düştü içime
Ekran kartını bağlayıp sistemi kuruyorlar çünkü. Sonra çıkarıp geri kutuya koyuyorlar.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arda
Ekran kartını bağlayıp sistemi kuruyorlar çünkü. Sonra çıkarıp geri kutuya koyuyorlar.
Ben almasam bile bir bilgisayarda deniyorlar yani çalışıp çalışmadığını göstergesi diye Ya bunu deseler yeterdi hocam ya da ben anlayamadım bayağı bir üstüme geldi arkadaşlar da sorun değil yani Bilmemek ayıp değil

Top Bottom