Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya 2 el mi satıyor

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
kutu acıyolar hocam sorunlu kartı nıye yollasınlar hocam
Hocam kutunun stickeri yoktu yani açılmış kullanılmış olarak sayılmıyor mu elden alacağım mağazadan zaten pazartesi günü kuruluyor aynı şekilde anakartın da koruma bandı yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunlu olsa satmazlar zaten siz örenğin aldınız 2 gün sonra iade ettiniz adamlara gdiyor kontrol ediyorlar zaten bu arada bunun yaşanma ihtimali çok düşük bişi böyle iadeli ürün gelmesi
Sticker neden yok ki hocam kart da o zaman ?

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam kutunun stickeri yoktu yani açılmış kullanılmış olarak sayılmıyor mu elden alacağım mağazadan zaten pazartesi günü kuruluyor aynı şekilde anakartın da koruma bandı yoktu.

hocam herseyı acıp test edıyorlar

Shourd

80+ Gold

hocam sizce kutudan çıkarmadan nasıl test etsinler yada stickeri sökmeden bunu düşünemiyormusunuz

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
hocam sizce kutudan çıkarmadan nasıl test etsinler yada stickeri sökmeden bunu düşünemiyormusunuz
Hocam kartın stickeri açıktı parayi ödediğim de 2 gösterdi ikisi de acıktı neden önceden açık stickeri olan kartı koydu o zaman toplanacak malzemelerim arasına

hocam ozaman gıdın toplanmıs deil alın
Anlamadım

Shourd

80+ Gold
Hocam kartın stickeri açıktı parayi ödediğim de 2 gösterdi ikisi de acıktı neden önceden açık stickeri olan kartı koydu o zaman toplanacak malzemelerim arasına

Anlamadım
hocam adamlar kartın sorunlu olup olmadığ veya neyse olayı bi düzgünce en baştan detaylıca anlatırmısınız dedikleriniz kafamı karıştırmaya başladı nerden alsdınız nasıl aldınız herşetyi bi anlatın

eneskaya6

80+ Silver
hazır sistem aliyorsunuz kutusu acılmadan islemci ve ramler nasil montaj edilsin :). ekran kartını da test ediyorlar size SORUNLU urun gondermemek icin. hani kartin kutusu acilmis acaba sorunlu mu diye korkuyorsunuz ya adamlar siz boyle korkmayin kart gelince sorun yasamayin diye test edip gonderiyorlar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
Arkadaşlar selam Bugün ben 7700 xtli bir sistem aldım Ama aklıma takıldı demin bir bilgisayarcı ile konuştum Bu kutusuz rame ve tray işlemci ikinci el oluyormuş ekran kartı kutusunun da stickerı yoktu açıktı yani ben orada görmüştüm Bunlar ikinci el mi tereddüt düştü içime
O bilgisayarcıya artık bişey danışmamanı şiddetle öneririm

Gurkanpiro

80+ Gold

Anlamadım
montajlanmamıs alın ozaman ıcınız rahat edecekse

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
hocam adamlar kartın sorunlu olup olmadığ veya neyse olayı bi düzgünce en baştan detaylıca anlatırmısınız dedikleriniz kafamı karıştırmaya başladı nerden alsdınız nasıl aldınız herşetyi bi anlatın
Hocam bugün ankara itopya mağazasına gittim sistemi beğendim sonra parayı öderken parçalarını ayarladı benim de aklıma sey geldi bu kartların stickeri olur yoktu açılmış yani, dedim önceden açılmış kartı topluyorlar benim sistem de anakart da öyleydi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
Öyle şüphesi olan sistemi demonte alıp her parçayı kutusu açılmamış şekilde teslim alabilir , en son demonte aldığımda işlemci sıkıntılı çıktı 3 ay amerikaya değişime gitmesini bekledim :D

Top Bottom